LOADING

Type to search

L-arginina pentru Potenta – Top recomandari

Sexualitate

L-arginina pentru Potenta – Top recomandari

Share
l arginina pentru potenta

Lipsa erecției, erecția incompletă și libidoul scăzut sunt probleme care constituie un obstacol serios în calea unei vieți sexuale satisfăcătoare. Cele mai frecvente cauze ale acestor disfuncții sunt stresul, alimentația și ritmul de viață prea rapid. Este buna L-arginina pentru potenta? Cum putem să îmbunătățim calitatea experiențelor sexuale? Soluțiile naturale, inclusiv suplimentele pe bază de l-arginină, câștigă tot mai multa popularitate. Ele suplimentează nivelul acestui compus din organism și ajută la menținerea performanței sexuale la un nivel ridicat.

Cuprins
✓ Ce este l-arginina și cum afectează ea potența?
✓ Deficiența de L-arginină și problemele de erecție
✓ Proprietățile L-argininei și îmbunătățirea erecției
✓ Efectul L-argininei asupra libidoului masculin
✓ Cum se dozează l-arginina pentru a îmbunătăți în siguranță potența?
✓ Care este cea mai bună L-arginina pentru potenta?
✓ L-arginina pentru potenta – remediu natural

Ce este l-arginina și cum afectează ea potența?

Bărbații care suferă de disfuncții sexuale apelează la toate optiunile de tratament disponibile.

În primul rând, ar trebui eliminati factorii care au un impact negativ asupra vieții lor. Următorul pas este completarea dietei zilnice cu suplimente care susțin în mod natural dorința sexuală. Un ingredient care este foarte eficient în reglarea disfuncției erectile este l-arginina.

L-arginina este o substanță chimică esențială pentru menținerea echilibrului organismului. Participă la multe procese fiziologice ale corpului, iar sarcina sa cea mai importantă este de a creste producția de oxid nitric (NO). Din punct de vedere al potenței masculine, acest proces este extrem de important deoarece crește fluxul de sânge către vasele de sânge ale penisului. Circulația corectă a sângelui în această zonă este esențială pentru desfășurarea corectă a funcției erectile. (1)

Deficiența de L-arginină și probleme de erecție

L-arginina este un aminoacid care intra in compozitia proteinelor, si pe care organismul il produce doar în cantități limitate. Prin urmare, este denumit un aminoacid relativ exogen. Este necesar pentru buna functionare a organismului, dar in unele situatii cantitatea de l-arginina produsa de organism se poate dovedi insuficienta. Deficitul acestui compus poate fi cauzat mai ales de o alimentatie dezechilibrata.

Pentru a preveni deficienta de l-arginina, se recomanda consumul de alimente care ajuta la producerea ei si la utilizarea de suplimente alimentare naturale. Acestea ajută la îmbunătățirea metabolismului azotului, precum și la lărgirea lumenului vaselor de sânge. În acest fel, are loc o creștere a cantității de sânge care curge prin ele și astfel se produce o erecție mai puternică.

Proprietățile L-argininei și îmbunătățirea erecției

Nivelul optim de l-arginina din organism stimuleaza productia de oxid nitric in terminatiile nervoase ale corpilor cavernosi. Reacțiile rezultate duc la creșterea fluxului de sânge către penis și dilatarea vaselor de sânge. Ca urmare, organul genital este rigid și circumferința acestuia crește.

Disfuncția erectilă poate rezulta din anomalii ale unuia sau tuturor sistemelor endocrin, nervos și circulator. Pentru ca o erecție să apară, vasele de sânge trebuie să capete tonul potrivit. Tensiunea arterială este, de asemenea, importantă, deoarece determină expansiunea vaselor de sânge.

Există mai multe motive diferite pentru care nu puteți obține o erecție. Cu toate acestea, este important să începeți căutarea răspunsurilor de la observarea propriului corp și prin a avea grijă de buna funcționare a organismului.

Studiile arata ca l-arginina are un efect multidirecțional (2). Pe lângă participarea la metabolismul azotului și prevenirea cheagurilor de sânge în vasele de sânge, l-arginina crește producția de spermatozoizi și îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor. Prin urmare, se poate dovedi a fi un sprijin pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale.

arginina

Efectul L-argininei asupra libidoului masculin

L-arginina stimulează producția de oxid nitric, care acționează și ca un neurotransmițător – transmite semnale de la organe și țesuturi către creier. Cu ajutorul oxidului nitric, creierul poate primi informații despre excitarea sexuală, care are un efect pozitiv asupra libidoului masculin.

L-arginina îmbunătățește, de asemenea, alimentarea cu sânge a organelor sexuale și crește sensibilitatea la stimulii tactili. Acest lucru are un impact direct asupra îmbunătățirii senzațiilor în timpul actului sexual și crește dorinta sexuală la bărbați. Nivelul de l-arginină afectează si eficienta organismului si viteza de regenerare a acestuia. Arginina este importantă atât pentru îmbunătățirea performanței sportive, cât și pentru îmbunătățirea calității și intensității vieții sexuale. (3)

Cum se dozează l-arginina pentru a îmbunătăți în siguranță potența?

Datorită proprietăților sale specifice, l-arginina este un ingredient valoros în compozitia multor suplimente pentru potență. Pentru a beneficia de acțiunea acestei substanțe este recomandat să urmați doza propusa de producător pe eticheta suplimentului pe care doriti sa-l folositi. Doza zilnică recomandată este de la 2 până la 8 grame de l-arginină.

Acest aminoacid trebuie dozat cu înțelepciune, deoarece cantitățile în exces pot avea un efect negativ asupra acidificării, precum și asupra nivelului de glucoză din sânge. Utilizarea l-argininei este sigură pentru sănătatea dumneavoastră și nu are efecte secundare nedorite. Doar persoanele cu hipertensiune arterială diagnosticată, cu insuficiență hepatică sau renală și care suferă de obstrucție biliară ar trebui să contacteze un medic înainte de a începe suplimentarea regulată cu acest aminoacid. L-arginina poate fi, de asemenea, furnizată organismului prin alimente. Alimentele in care gasim arginina sunt: fructele de mare, nucile, năutul, carnea albă, carnea roșie, peștele, produsele lactate, boabele de soia și cerealele integrale.

Daca nu esti lamurit pe deplin de efectele pe care le are l-arginina pentru potenta, viziteaza acest articol, unde am discutat despre cele mai bune pastile potenta in farmacii.

Care este cea mai bună L-arginina pentru potenta?

Un bărbat care ar dori să folosească l-arginina pentru potenta, are de unde alege! Unele produse sunt disponibile numai pe bază de rețetă, dar sunt si suplimente care se gasesc in plafare sau magazine online. L-arginina este disponibila sub formă de capsule, tablete, pulbere sau suspensie.

Acordați atenție compoziției unui astfel de supliment – utilizați întotdeauna compoziții standardizate cu cel mai mare conținut de ingrediente active. Astfel puteți sa fiți sigur de calitatea, eficacitatea și siguranța unui anumit supliment.

L-arginina pentru potenta – remediu natural

Tulburarile de dinamica sexuala masculina sunt o problemă care afectează bărbații de toate vârstele. O erecție incompletă face imposibilă atingerea satisfacției sexuale și poate duce la deteriorarea stării mentale a bărbatului. L-arginina este o substanță sigură care ajută la îmbunătățirea erecției într-un mod complet natural. Este percepută ca una dintre cele mai eficiente substanțe pentru creșterea potenței și a libidoului la bărbați.

L-arginina stimulează producția de oxid nitric necesar pentru o erecție completă. De asemenea, crește sensibilitatea la stimuli și contribuie la îmbunătățirea senzațiilor. Aminoacidul este, de asemenea, un precursor al producției de spermatozoizi și poate afecta numărul de spermatozoizi și mobilitatea acestora. Un nivel optim de l-arginina in organism, are un efect benefic asupra fertilității și asupra calității generale a vieții sexuale. Este o metodă sigură și accesibilă, care îmbunătățește considerabil potența masculină.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

Surse:

  1. ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3430403/
  2. mayoclinic.org/drugs-supplements/arginine/evidence/hrb-20058733
  3. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00926230390155104
SamDistribution

De 8 ani am pornit un proiect interesant numit SAM Distribution, prin care incurajam oamenii să fie activi fizic, să facă alegeri alimentare sănătoase si să fie interesați de ei și de corpul lor.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *