Afomill afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml

Afomill afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml

Afomill Afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml Descriere: Afomill Afine Fortifiant Picaturi pentru Ochi 10 fiole 0.5mlAfomill picaturi pentru ochi pentru intarirea ochilor fragili cu intense reactii de oxido-reducere pe fond de stress excesiv.-Potrivit pentru cei cu capilare fragile.-La lumina slaba sau la eforturi permanente de acomadare a vederii, antocianii din afine ajuta la adaptarea la intuneric pentru o vizualizare mai buna.-Are proprietati de:-consolidare-calmare-protectie-Compozitia:-Antociani Afine, cu rolul de a proteja retina fata de stres-ul oxidativ si de a imbunatati adaptarea vizuala.-Musetel are proprietati de consolidarea a proprietatilor, antiseptice si linistitoare.-Ginkgo biloba are proprietati antioxidante, si neuroprotective vasoprotective.-Are efecte benefice a ...

17,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Afomill Afine Fortifiant 10 fiole x 0,5 ml

Descriere: Afomill Afine Fortifiant Picaturi pentru Ochi 10 fiole 0.5ml 

Afomill picaturi pentru ochi pentru intarirea ochilor fragili cu intense reactii de oxido-reducere pe fond de stress excesiv. 

Potrivit pentru cei cu capilare fragile. 

La lumina slaba sau la eforturi permanente de acomadare a vederii, antocianii din afine ajuta la adaptarea la intuneric pentru o vizualizare mai buna. 

Are proprietati de: consolidare, calmare, protectie

Compozitia: Antociani Afine, cu rolul de a proteja retina fata de stres-ul oxidativ si de a imbunatati adaptarea vizuala.

Musetel are proprietati de consolidarea a proprietatilor, antiseptice si linistitoare. 

Ginkgo biloba are proprietati antioxidante, si neuroprotective vasoprotective.

Are efecte benefice asupra retinei, ajutand la tonusul si elasticitatea capilarelor. 

Instructiuni de utilizare:  1 sau 2 picaturi pentru ochi de mai multe ori pe zi. 

Afomill picaturi pentru ochi 10 fiole 0.5ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa