Magneziu efervescent

Magneziu concentrat cu vitamina C, E si B complex, 17 tablete, Sunlife

Magneziu concentrat cu vitamina C, E si B complex, 17 tablete, Sunlife supliment alimentar care furnizează organismului multe vitamine, inclusiv vitaminele C, E și B, precum și biotină și acid folic.

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Magneziu concentrat cu vitamina C, E si B complex, 17 tablete, Sunlife

 Tabletele efervescente de multivitamine Magneziu concentrat cu vitamina C, E si B complex sunt o tabletă efervescentă de multivitamine care constă din multe vitamine diferite care se găsesc în alimente și alte surse naturale. Aceste tablete cu multivitamine Sunlife suplimentează stocul de vitamine al organismului, care vă ajută la performanța fizică și mentală. Multivitaminele sunt o modalitate excelentă de a vă completa dieta, mai ales dacă nu aveți întotdeauna timp să cumpărați legume proaspete, fructe și cereale integrale. 

Magneziu concentrat cu vitamina C, E si B complex se dizolvă ușor în apă și acoperă necesarul zilnic de vitamine. Promovează un sentiment de bine. Tabletele de multivitamine Sunlife nu contin gluten si lactoza.

Multivitaminele Sunlife sunt o modalitate bună de a vă completa dieta și nu este un înlocuitor pentru o dietă bine echilibrată. Doza recomandată este de 1 comprimat efervescent care se dizolvă ușor în apă și vă acoperă necesarul zilnic de vitamine.

Prezentare: 17 tablete

Sunlife
4022679113665

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.