Emetofit-fares

Emetofit, (D99) 30 comprimate, Fares

Emetofit Fares conține ierburi prelucrate cu grijă și în siguranță, din culturi proprii sau de la furnizori autorizați. Suplimentul Emetofit contribuie la functionarea normala a stomacului in primele luni de sarcina

13,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Emetofit, (D99) 30 comprimate, Fares

Suplimentul Emetofit contribuie la functionarea normala a stomacului in primele luni de sarcina.Emetofit Fares conține ierburi prelucrate cu grijă și în siguranță, din culturi proprii sau de la furnizori autorizați. 

Care sunt beneficiile Emetofit asupra sanatatii?

  • Fara arome sau coloranti sintetici.
  • In aceasta combinatie, ghimbirul contribuie la functionarea normala a stomacului in primele luni de sarcina, reduce greata si sustine digestia.
  • Chimenul are un efect spasmolitic
  • Melisa contribuie la o stare de bine fizic si relaxare optima
  • Recomandat si pentru raul de miscare

Compozitie:

Zahar, extract moale de fructe de chimion (Carvi fructus) si melisa (Melissae herba) 70 mg, ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum) 40 mg, antioxidant: vitamina C 40 mg, tinctura de propolis 20 mg, rizom de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 10 mg , excipienți (agent de încărcare: celuloză, amidon; agent de curgere: stearat de magneziu).

Mod de administrare Emetofit:

1 tabletă, dacă este necesar.

Se poate administra până la 6 comprimate masticabile pe zi.

Contraindicatii:Nerecomandat in caz de diabet, alergie la produsele apicole si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:30 comprimate masticabile

Fisa tehnica

Fares
5941141014622

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.