Refalgin - Sirop pediatric

Refalgin - Sirop pediatric, 150 ml, Farma-Derma

Prospect: Refalgin Sirop este un dispozitiv medical pentru copii destinat tratamentului bolii de reflux gastroesofagian și simptomelor asociate.

64,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Refalgin - Sirop pediatric, 150 ml 8032595871026 Farma-Derma la pret bun.

Când copilul dumneavoastră suferă de arsuri la stomac și de reflux, o soluție rapidă și blândă într-o formă ușor de luat nu este un capriciu, ci o necesitate! Il vei gasi in fata lui Refalgin: un sirop pentru bebelusi cu alginat de magneziu derivat din alge, aroma mare de banana si toleranta excelenta, care opreste acizii si protejeaza mucoasa stomacului.

Siropul Refalgin este un dispozitiv medical pentru copii destinat tratamentului bolii de reflux gastroesofagian și simptomelor asociate, cum ar fi:

 • esofagită datorată refluxului
 • regurgitare acidă
 • acid gastric
 • greaţă
 • vărsături
 • digestie proastă
 • tuse
 • răgușeală și inflamație nazofaringiană asociată cu refluxul conținutului gastric.

Produsul are la bază alginat - un compus natural derivat din alge. Alginatul oprește refluxul mecanic. Când ajunge în stomac și intră în contact cu acizii din stomac, alginatul formează un gel care plutește la suprafața conținutului stomacului. Acest gel acționează ca o „barieră anti-reflux”, împiedicând revenirea conținutului acid în esofag.

Compoziţie: 

Alginat de magneziu, simeticonă, gumă xantan, aromă de banană, metil 4-hidroxi benzoat de sodiu, propil 4-hidroxi benzoat de sodiu, acid citric, fructoză, apă.

Fără gluten.

Doza recomandata:

 • Copii cu greutatea de până la 5 kg: 2,5-3,75 ml după masă sau conform prescripției medicului. În caz de regurgitare după ingestie, se ia încă 1 ml
 • Copii pana in 3 ani: 5 ml dupa masa si la culcare sau conform prescriptii medicului.
 • Copii de la 4 la 12 ani: 5-10 ml după masă și la culcare sau după prescripția medicului.
 • Copii peste 12 ani: 10-15 ml după masă și la culcare sau după prescripție medicului.

Durata de utilizare depinde de dezvoltarea simptomelor; dacă este necesar, siropul Refalgin poate fi luat pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cum se utilizează:

Agitați flaconul înainte de a lua. Turnați siropul în lingura de măsurat.

Siropul Refalgin trebuie luat după masă. Dacă este necesar, poate fi luat înainte de culcare.

Spălați-vă mâinile înainte de a utiliza dispozitivul medical. Curățați cu grijă lingura de măsurat cu apă caldă atunci când o utilizați pentru prima dată, precum și după fiecare utilizare.

Ambalare:  150 ml

8032595871026

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.