Happy Kid Sirop, 100 ml, Ayurmed
La reducere!

Happy Kid Sirop, 100 ml, Ayurmed

HAPPY KID sirop - copiii au nevoie de suport pentru a se menține sănătoși - suplimentul alimentar HAPPY KID sirop pentru sănătatea copilului.  Combinația dintre ingredientele produsului HAPPY KID sirop au efecte sinergice contribuind la păstrarea unui apetit sănătos, la asimilarea corectă a substanțelor nutritive din hrană, la buna funcționare a sistemului digestiv și hepatobiliar și la eliminarea naturală a toxinelor. 

25,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

HAPPY KID sirop - copiii au nevoie de suport pentru a se menține sănătoși - suplimentul alimentar HAPPY KID sirop pentru sănătatea copilului, este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cunoscute pentru proprietățile lor tonice, care susțin creșterea armonioasă și sănătoasă a copilului. Combinația dintre ingredientele produsului HAPPY KID sirop au efecte sinergice contribuind la păstrarea unui apetit sănătos, la asimilarea corectă a substanțelor nutritive din hrană, la buna funcționare a sistemului digestiv și hepatobiliar și la eliminarea naturală a toxinelor. Complexul de fitonutrienți din HAPPY KID sirop mențin sănătatea și funcționarea normală a căilor respiratorii superioare, ajută la eliminarea apei din organism și a radicalilor liberi, contribuind astfel la creșterea capacității de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu.

HAPPY KID Sirop contribuie la:

asimilarea optimă a nutrienților din hrana consumată; menținerea unui apetit normal

eliminarea toxinelor; menținerea unui tranzit intestinal normal

susținerea sănătății sistemului digestiv, sistemului respirator, hepatobiliar și la capacitatea naturală de autoapărare a organismului;

creșterea și dezvoltarea psihică si fizică armonioasă a copilului.

Mod de utilizare:

Copii 2-4 ani: câte 1 linguriță pe zi;

Copii 4-8 ani: câte 2-3 lingurițe pe zi;

Copii 8-14 ani: câte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi. Se administrează cu 30 minute înainte de masă, în cure de minim 30 zile. Agitați înainte de administrare!

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei, a se feri de lumină și căldură. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 60 zile. Efectul este stabil în timp. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă diabeticilor. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.

Ingrediente HAPPY KID sirop: 

Elettaria cardamomum (Cardamom), semințe (6:1) -200mg;

Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), rădăcină (5:1) – 200mg;

Embelia ribes (Vaividang), fructe (10:1) – 200mg;

Bacopa monnieri (Brahmi), părți aeriene (8:1) – 200mg;

Adhatoda vasica (Vasa), frunze (3:1) – 200mg;

Aegle marmelos (Bael), fructe (6:1) – 200mg;

Carum carvi (Chimion), fructe (4:1) – 200mg;

Thymus vulgaris (Cimbru de cultură), părți aeriene (10:1) – 200mg;

Citrus medica (Lămâi), fructe (6:1)- 200mg;

Mentha piperita (Mentă), părți aeriene (5:1) – 200mg;

Benzoat de sodiu (conservant) – 25 mg;

Miere – 200 mg;

Apă demineralizată – până la 5ml.

Zahăr – 2400mg;

Elettaria cardamomum (Cardamom) – semințele de Elettaria cardamomum conțin substanțe bioactive care au acțiune tonic-digestivă și ajută la reducerea balonărilor și a disconfortului abdominal.

Embelia ribes (Vaividang) – fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive și de reducere a balonării. Favorizează eliminarea paraziților intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor și eliminarea lor datorită efectului ușor laxativ al fructelor.

Glycyrrhiza galbra (Lemn dulce) – extractul din rădăcinile de Glycyrrhiza glabra ajută la funcționarea normală a digestiei și menține tranzitul intestinal normal. Fitonutrienții contribuie și la menținerea sănătății sistemului respirator.

Bacopa monnieri (Brahmi) – extractul din părțile aeriene contribuie la dezvoltarea optimă a capacității de concentrare și de memorare.

Aegle marmelos (Bael) – extractul din fructe ajută la funcționarea normală a tranzitului intestinal și la menținerea sănătății sistemului digestiv.

Adhatoda vasica (Vasa) – fructele conțin vasicină, o substanță bioactivă cunoscută în medicina tradițională indiană datorită proprietăților sale de fluidificare a secrețiilor bronșice și de eliminare a acestora.

Carum carvi (Chimion) – extractul din fructe ajută la funcționarea normală a digestiei și tranzitului intestinal și la reducerea balonării prin eliminarea gazelor.

Citrus medica (Lămâi) – fructele ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv, căilor respiratorii superioare și la eliminarea excesului de apă din organism.

Thymus vulgaris (Cimbru de cultură) – extractul din părțile aeriene ale plantei ajută la menținerea fluidității secrețiilor bronșice, la funcționarea normală a digestiei și la neutralizarea radicalilor liberi.

Prezentare: 100 ml

Fisa tehnica

6423359000493

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.