Happy Kid Sirop, 100 ml, Ayurmed
La reducere!

Happy Kid Sirop, 100 ml, Ayurmed

HAPPY KID sirop - copiii au nevoie de suport pentru a se menține sănătoși - suplimentul alimentar HAPPY KID sirop pentru sănătatea copilului.  Combinația dintre ingredientele produsului HAPPY KID sirop au efecte sinergice contribuind la păstrarea unui apetit sănătos, la asimilarea corectă a substanțelor nutritive din hrană, la buna funcționare a sistemului digestiv și hepatobiliar și la eliminarea naturală a toxinelor. 

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

HAPPY KID sirop - copiii au nevoie de suport pentru a se menține sănătoși - suplimentul alimentar HAPPY KID sirop pentru sănătatea copilului, este un produs natural din plante medicinale ayurvedice, cunoscute pentru proprietățile lor tonice, care susțin creșterea armonioasă și sănătoasă a copilului. Combinația dintre ingredientele produsului HAPPY KID sirop au efecte sinergice contribuind la păstrarea unui apetit sănătos, la asimilarea corectă a substanțelor nutritive din hrană, la buna funcționare a sistemului digestiv și hepatobiliar și la eliminarea naturală a toxinelor. Complexul de fitonutrienți din HAPPY KID sirop mențin sănătatea și funcționarea normală a căilor respiratorii superioare, ajută la eliminarea apei din organism și a radicalilor liberi, contribuind astfel la creșterea capacității de autoapărare a organismului și de adaptare la condițiile de mediu.

HAPPY KID Sirop contribuie la:

asimilarea optimă a nutrienților din hrana consumată; menținerea unui apetit normal

eliminarea toxinelor; menținerea unui tranzit intestinal normal

susținerea sănătății sistemului digestiv, sistemului respirator, hepatobiliar și la capacitatea naturală de autoapărare a organismului;

creșterea și dezvoltarea psihică si fizică armonioasă a copilului.

Mod de utilizare:

Copii 2-4 ani: câte 1 linguriță pe zi;

Copii 4-8 ani: câte 2-3 lingurițe pe zi;

Copii 8-14 ani: câte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi. Se administrează cu 30 minute înainte de masă, în cure de minim 30 zile. Agitați înainte de administrare!

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei, a se feri de lumină și căldură. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 60 zile. Efectul este stabil în timp. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă diabeticilor. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.

Ingrediente HAPPY KID sirop: 

Elettaria cardamomum (Cardamom), semințe (6:1) -200mg;

Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), rădăcină (5:1) – 200mg;

Embelia ribes (Vaividang), fructe (10:1) – 200mg;

Bacopa monnieri (Brahmi), părți aeriene (8:1) – 200mg;

Adhatoda vasica (Vasa), frunze (3:1) – 200mg;

Aegle marmelos (Bael), fructe (6:1) – 200mg;

Carum carvi (Chimion), fructe (4:1) – 200mg;

Thymus vulgaris (Cimbru de cultură), părți aeriene (10:1) – 200mg;

Citrus medica (Lămâi), fructe (6:1)- 200mg;

Mentha piperita (Mentă), părți aeriene (5:1) – 200mg;

Benzoat de sodiu (conservant) – 25 mg;

Miere – 200 mg;

Apă demineralizată – până la 5ml.

Zahăr – 2400mg;

Elettaria cardamomum (Cardamom) – semințele de Elettaria cardamomum conțin substanțe bioactive care au acțiune tonic-digestivă și ajută la reducerea balonărilor și a disconfortului abdominal.

Embelia ribes (Vaividang) – fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive și de reducere a balonării. Favorizează eliminarea paraziților intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor și eliminarea lor datorită efectului ușor laxativ al fructelor.

Glycyrrhiza galbra (Lemn dulce) – extractul din rădăcinile de Glycyrrhiza glabra ajută la funcționarea normală a digestiei și menține tranzitul intestinal normal. Fitonutrienții contribuie și la menținerea sănătății sistemului respirator.

Bacopa monnieri (Brahmi) – extractul din părțile aeriene contribuie la dezvoltarea optimă a capacității de concentrare și de memorare.

Aegle marmelos (Bael) – extractul din fructe ajută la funcționarea normală a tranzitului intestinal și la menținerea sănătății sistemului digestiv.

Adhatoda vasica (Vasa) – fructele conțin vasicină, o substanță bioactivă cunoscută în medicina tradițională indiană datorită proprietăților sale de fluidificare a secrețiilor bronșice și de eliminare a acestora.

Carum carvi (Chimion) – extractul din fructe ajută la funcționarea normală a digestiei și tranzitului intestinal și la reducerea balonării prin eliminarea gazelor.

Citrus medica (Lămâi) – fructele ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv, căilor respiratorii superioare și la eliminarea excesului de apă din organism.

Thymus vulgaris (Cimbru de cultură) – extractul din părțile aeriene ale plantei ajută la menținerea fluidității secrețiilor bronșice, la funcționarea normală a digestiei și la neutralizarea radicalilor liberi.

Prezentare: 100 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.