Vitamina K2, 12ml, Secom Childlife Essentials

Vitamina K2, 12ml, Secom Childlife Essentials

Vitamina K2 Secom descriere:Vitamina K2 Secom pentru protectia osoasa a copilului dumneavoastra!Beneficii:Comparativ cu vitamina K1 care se elimina de ficat in 8 ore, Vitamina K2 are o biodisponibilitate de pana la zece ori mai mare, se elimina in 72 de ore de la ingestia pe cale orala.Indragit de copii datorita gustului de fructe.Contine vitamina K2 - 5mcg/picatura.Vitamina K2 nu interfereaza cu medicatia anticoagulanta darotita formulei de MK-7.Vitamina K-2 de la Secom ajuta la sustinerea sanatatii si buna functionare a sistemului osos la copiilor.Compozitie (Per 3 picaturi) de Vitamina K2 Secom :Vitamina K15 mcgAdministrare Vitamina K2 Secom:Copii 1-3 ani: 3 picaturi/zi.Copii 0-12 luni: 1 picatura/zi.Copii de peste 4 ani: 6 picaturi/zi sau conform specificatiilor medicului.Agi ...

78,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Vitamina K2 Secom descriere:

Vitamina K2 Secom pentru protectia osoasa a copilului dumneavoastra! 

Beneficii: Comparativ cu vitamina K1 care se elimina de ficat in 8 ore, Vitamina K2 are o biodisponibilitate de pana la zece ori mai mare, se elimina in 72 de ore de la ingestia pe cale orala. Indragit de copii datorita gustului de fructe. Contine vitamina K2 - 5mcg/picatura. Vitamina K2 nu interfereaza cu medicatia anticoagulanta darotita formulei de MK-7. Vitamina K-2 de la Secom ajuta la sustinerea sanatatii si buna functionare a sistemului osos la copiilor. 

Compozitie (Per 3 picaturi) de Vitamina K2 Secom : Vitamina K15 mcg 

Administrare Vitamina K2 Secom: Copii 1-3 ani: 3 picaturi/zi. Copii 0-12 luni: 1 picatura/zi. Copii de peste 4 ani: 6 picaturi/zi sau conform specificatiilor medicului. 

Agitati flaconul inainte de administrare. 

Marca: Secom

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.