Vitamina K2, 12ml, Secom Childlife Essentials

Vitamina K2, 7,5ml, Secom Childlife Essentials

Vitamina K2, 7,5ml, Secom Childlife Essentials biodisponibilitate de pana la zece ori mai mare, ajuta la sustinerea sanatatii si buna functionare a sistemului osos la copiilor.

96,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Vitamina K2 Secom descriere:

Vitamina K2 Secom pentru protectia osoasa a copilului dumneavoastra! 

Beneficii: Comparativ cu vitamina K1 care se elimina de ficat in 8 ore, Vitamina K2 are o biodisponibilitate de pana la zece ori mai mare, se elimina in 72 de ore de la ingestia pe cale orala. Indragit de copii datorita gustului de fructe. Contine vitamina K2 - 5mcg/picatura. Vitamina K2 nu interfereaza cu medicatia anticoagulanta darotita formulei de MK-7. Vitamina K-2 de la Secom ajuta la sustinerea sanatatii si buna functionare a sistemului osos la copiilor. 

Compozitie (Per 3 picaturi) de Vitamina K2 Secom : Vitamina K15 mcg 

Administrare Vitamina K2 Secom: Copii 1-3 ani: 3 picaturi/zi. Copii 0-12 luni: 1 picatura/zi. Copii de peste 4 ani: 6 picaturi/zi sau conform specificatiilor medicului. 

Agitati flaconul inainte de administrare. 

Marca: Secom

608274145009

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.