Baby Guard DHA, 30 capsule, Evital

Baby Guard DHA, 30 capsule, Evital

Baby Guard DHA Studiile au aratat ca o dieta imbogatita cu suplimentul Baby Guard DHA, la copii ce au varstele cuprinse intre 18 si 36 de luni, are numai efecte benefice asupra sanatatii respiratorii si a imunitatii. Baby Guard DHA ajuta la dezvoltarea normala a creierului, vazului si sistemului osos al copiilor. Produsul contine Omega 3 important pentru dezvoltarea normala a sistemului osos la copii. Recomandat: daca mama nu ia suplimente cu DHA se recomanda nou nascutilor alaptati la san, din prima zi de viata.copiilor nascuti prematur sau nou nascutilor hraniti mixt sau artificial continuati administrarea si dupa varsta de 1 anContine: Vitamina D3,DHA 150 mg,capsula twist-off - suspensie de ulei de masline.DHA este un produs de origine vegetala ce provine din algele Schizochytriu ...

42,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Baby Guard DHA 

Studiile au aratat ca o dieta imbogatita cu suplimentul Baby Guard DHA, la copii ce au varstele cuprinse intre 18 si 36 de luni, are numai efecte benefice asupra sanatatii respiratorii si a imunitatii. 

Baby Guard DHA ajuta la dezvoltarea normala a creierului, vazului si sistemului osos al copiilor. 

Produsul contine Omega 3 important pentru dezvoltarea normala a sistemului osos la copii. 

Recomandat: daca mama nu ia suplimente cu DHA se recomanda nou nascutilor alaptati la san, din prima zi de viata. copiilor nascuti prematur sau nou nascutilor hraniti mixt sau artificial continuati administrarea si dupa varsta de 1 an.

Contine: Vitamina D3, DHA 150 mg, capsula twist-off - suspensie de ulei de masline. 

DHA este un produs de origine vegetala ce provine din algele Schizochytrium, aceasta este considerata cea mai pura sursa de DHA. 

Copiii si bebelusii cu varsta de pana la 3 ani au nevoie de un aport suplimentar de DHA ce se obtine printr-o doza de 150-200 mg pe zi. 

Mod de administrare Baby Guard DHA: 

(0-12 luni) 1 capsula twist-off pe zi (peste 1 an) 2 capsule twist-off pe zi 

Se rupe capacul caspulei prin rasucire si se consuma continutul.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.