Biovenal (C37)

Biovenal (C37), 63 capsule, Fares

Biovenal (C37), 63 capsule, Fares [5941141011683] Sprijină tonusul venos, ajută la menținerea elasticității peretelui vascular. Sprijină o circulație venoasă sănătoasă a sângelui. Capsulele Biovenal ajuta la mentinerea unui flux sanguin normal in special la nivelul membrelor inferioare

34,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Biovenal (C37), 63 capsule, Fares [5941141011683]

Sprijină tonusul venos, ajută la menținerea elasticității peretelui vascular. Sprijină o circulație venoasă sănătoasă a sângelui.

Capsulele Biovenal ajuta la mentinerea unui flux sanguin normal in special la nivelul membrelor inferioare, reducand senzația de „picioare grele”. Ajută la reducerea retenției excesive de lichide în țesuturi

Beneficiile Biovenal asupra sanatatii:

  • susține tonusul venos 
  • reduce senzația de “picioare grele”;
  • sustine funcționarea normală a plexului hemoroidal;
  • asigura reducerea acumulării excesive de lichide în țesuturi.
  • contribuie la un bun drenaj limfatic;

Contribuie la un bun drenaj limfatic si la funcționarea normală a plexului hemoroidal.

Ingrediente pentru o capsulă Biovenal:

  • extract uscat de viță de vie de struguri comun (Vitis vinifera) standardizat în min. 5% resveratrol 129 mg
  • seminte de castan de cal (sperma Hippocastani) 86 mg - radacina de matura de macelar (rizom Rusci) 86 mg
  • trifoi galben (Meliloti herba) 64,5 mg - frunze de maslin (Oleae folium) 43 mg -rizomi de turmeric (Curcumae longae rhizoma) 21,5 mg.

Administrare:

Adulți: 1 capsulă, de 3 ori pe zi, între mese. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se poate administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau farmacistului.

Durata tratamentului este de 2-3 luni.

Contraindicatii:

Nu este recomandat femeilor însărcinate din cauza posibilelor efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Nu este recomandat mamelor care alapteaza din cauza faptului ca substantele active trec in laptele matern si ii pot modifica gustul.

Prezentare: 63 capsule

Fares
5941141011683

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.