Devaricid crema cu extract de castan salbatic si vita de vie

Devaricid crema cu extract de castan salbatic si vita de vie

Crema Devaricid contine combinatii de ingrediente naturale active cu efect venotonic:castan salbatic, vita de vie, mentol, camfor. Indicatii terapeutice: Devaricid crema revigoreaza si relaxeaza picioarele obosite si umflate, totodata reduce senzatia de greutate si inlatura tensiunea de la nivelul picioarelor. Ingrediente active: castan salbatic, vita de vie, camfor, mentol.

20,15 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Devaricid crema cu extract de castan salbatic si vita de vie

Crema Devaricid contine combinatii de ingrediente naturale active cu efect venotonic:castan salbatic, vita de vie, mentol, camfor. 

Indicatii terapeutice:

Devaricid crema revigoreaza si relaxeaza picioarele obosite si umflate, totodata reduce senzatia de greutate si inlatura tensiunea de la nivelul picioarelor.

Ingrediente active:

castan salbatic,

vita de vie,

camfor,

mentol.

Mod de administrare:

Devaricid crema se poate aplica de mai multe ori pe zi, se maseaja la nivelul picioarelor prin miscari circulare pana la absortia totala in piele.

Masajul incepe de la gambe sau glezne in sus pana la nivelul coapselor.

Prezentare

tub de crema cantitate 50 ml.

Producator:

Biofarm

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.