Crema cu castane si vita de vie rosie, 250 ml, Krauterhof

Crema cu castane si vita de vie rosie, 250 ml, Krauterhof

Crema pentru varice cu castan salbatic si vita de vie rosie este un produs Krauterhof. Crema cu extract de vita de vie rosie, castan salbatic si panthenolul au actiune calmanta pentru picioare obosite, poate fi utilizata ca adjuvant in tratamentul si ingrijire a venelor.

12,85 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Creme naturiste pentru picioare obosite si ingrijirea venelor

Cum se utilizeaza:

Crema Krauterhof conține extracte naturale de frunza de vita rosie si castan salbatic si poate fi aplicata extern pe pielea picioarelor obosite sau pentru ingrijirea venelor de mai multe ori pe zi.

Crema este eficienta pentru picioare obosite si trebui sa fie aplicata pe picioare fara prea multă presiune și frecare intr-un mod care sa ușureze circulația sangelui (cu mișcari ușoare de jos in sus).

Principalele ingrediente active: frunze rosii de vita de vie, castan salbatic si panthenol

Adjuvant:

Crema are un efect hranitor si de revigorare. Masajul cu aceasta crema poate fi utilizata ca adjuvant in tratamentul de ingrijire al venelor de pe picioare.

Producator: Krauterhof (Germania)

Cumpara creme si produse naturiste pentru picioare obosite si ingrijirea venelor cu varice marca Krauterhof online pe Sam Distribution la preturi mai mici decat in alte magazine naturiste, plafare sau farmacii naturiste.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.