Polygemma 6 Varice si Hemoroizi, 50 ml, Plant Extrakt

Polygemma 6 Varice si Hemoroizi, 50 ml, Plant Extrakt

Polygemma 6 prospect:Sutine buna circulatie limfatica si venoasa.Polygemma 6 Varice si Hemoroizi contine extracte gemoterapice din Castan comestibil si muguri de Castan salbatic.Sustine reintoarcerea venoasa si circulatia limfatica.Tonifiant al peretilor vasculariEfect decongestionant Mod de administrare: de 2 ori pe zi, 2 ml, inainte de mese, diluati in putina apa.Se poate administra de 2 ori pe zi, in cazuri acute, in primele 2-3 zile, apoi se continua cel putin 7 zile cu doza standard.Se recomanda cure periodice de 1-2 luni in cazuri cronice, la persoane cu probleme ale circulatiei venoase cu posibilitatea de repetare la nevoie ...

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Polygemma 6 prospect:

Sutine buna circulatie limfatica si venoasa. 

Polygemma 6 Varice si Hemoroizi contine extracte gemoterapice din castan comestibil si muguri de castan salbatic. 

Sustine reintoarcerea venoasa si circulatia limfatica. 

Tonifiant al peretilor vasculari 

Efect decongestionant 

Mod de administrare: de 2 ori pe zi, 2 ml, inainte de mese, diluati in putina apa. 

Se poate administra de 2 ori pe zi, in cazuri acute, in primele 2-3 zile, apoi se continua cel putin 7 zile cu doza standard. 

Se recomanda cure periodice de 1-2 luni in cazuri cronice, la persoane cu probleme ale circulatiei venoase cu posibilitatea de repetare la nevoie

Prezentare: 50 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa