Cicatri 3, 36 capsule, Planta Pol

Cicatri 3, 36 capsule, Planta Pol

Cicatri 3 descriere: Formula sub forma de capulse Cicatri 3 pentru hemoroizi si vene varicoase, ajuta la imbunatatirea tonusului venos. Imbunatateste circulatia sangelui in venele membrelor inferioare. Ingrediente active extract uscat de Bozvelia si galbenele, diosmin si hesseridina, vitamina C.Extractul de seruri Bozveli este folosit in mod traditional in medicina antica ayurvedica. Actiunea sa se datoreaza in principal inhibarii enzimei 5 lipoxigenazei, care joaca un rol important in procesul de inflamatie.Extractul de galbenele contine trei esteri terpenici si carotenoizi cu functie biologica importanta.Fractiunile flavonoide, diosamina si isperidina, sunt ingredientele cele mai frecvent utilizate pentru a asigura buna functionare si elasticitatea sistemului venos.Vitamina C ...

52,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Cicatri 3 capsule

Formula sub forma de capulse Cicatri 3 pentru hemoroizi si vene varicoase, ajuta la imbunatatirea tonusului venos. Imbunatateste circulatia sangelui in venele membrelor inferioare. Ingrediente active extract uscat de Bozvelia si galbenele, diosmin si hesseridina, vitamina C. 

Extractul de seruri Bozveli este folosit in mod traditional in medicina antica ayurvedica. 

Actiunea sa se datoreaza in principal inhibarii enzimei 5 lipoxigenazei, care joaca un rol important in procesul de inflamatie. 

Extractul de galbenele contine trei esteri terpenici si carotenoizi cu functie biologica importanta. 

Fractiunile flavonoide, diosamina si isperidina, sunt ingredientele cele mai frecvent utilizate pentru a asigura buna functionare si elasticitatea sistemului venos. 

Vitamina C sutine formarea normala a colagenului pentru a ajuta vasele de sange sa functioneze normal. 

Vitamina C ajuta si la reducerea oboselii si oboselii. 

Mod de utilizare 

Cicatri 3: 1 pana la 3 capsule pe zi cu suficient lichid. 

Durata consumului: 

Pentru un efect optim al Cicatri 3, se recomanda administrarea produsului 3-6 luni. 

Prezentare:

30 capsule

Marca: Plantapol

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.