STIMUVEN PLUS GEL

Stimuven Plus gel Aliphia pentru varice, 50 g, Exhelios

Stimuven Plus gel Aliphia pentru varice, 50 g, Exhelios Descriere: Stimuven Plus gel Aliphia pentru varice, 50 g, Exhelios Actiune: venotonica, antiinflamatoare, analgezica, antispastica, antiedematoasa, astingenta, stimuleaza circulatia capilara, creste rezistenta peretelui capilarelor, imbunatateste functia, valvulelor venoase si scade permeabilitatea peretilor venosi, principiile biologic active din extractul de castan au o actiune benefica asupra vaselor de sange,fortifica si imbunatatesc functia venoasa,spanzul potenteaza actiunea castanului si are un rol de reducere a inflamatiei si a durerii iar hamamelius completeaza efectul venotonic astingent si antiinflamator.Stimunen plus gel prezinta o absortie rapida a principiilor active si permite utilizarea sa in ultrasonograf

11,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Stimuven Plus gel Aliphia pentru varice, 50 g, Exhelios 

Descriere: Stimuven Plus gel Aliphia pentru varice, 50 g, Exhelios Actiune: venotonica, antiinflamatoare, analgezica, antispastica, antiedematoasa, astingenta,stimuleaza circulatia capilara, creste rezistenta peretelui capilarelor, imbunatateste functia, valvulelor venoase si scade permeabilitatea peretilor venosi, principiile biologic active din extractul de castan au o actiune benefica asupra vaselor de sange,fortifica si imbunatatesc functia venoasa,spanzul potenteaza actiunea castanului si are un rol de reducere a inflamatiei si a durerii iar hamamelius completeaza efectul venotonic astingent si antiinflamator. Stimunen plus gel prezinta o absortie rapida a principiilor active si permite utilizarea sa in ultrasonografie sau cabinete de fizioterapie. Indicatii: -tratamentul si profilaxia afectiunilor sistemului circulator venos,varice ,flebite, tromboflebite, -tensiune,edeme sau senzatia de picioare obosite, -hematoame,echimozetumefieri, -mentinerea aspectului sanatos al pielii prin stimularea circulatiei capilare. 

Mod de utilizare: pentru varice sau probleme de circulatie venoasa -aplicati gelul pe suprafata afectata, -masati zona de jos in sus pana la absortia gelului in piele, -repetati operatiunea de 2-3 ori pe zi, -discomfortul dispare. Pentru hematoame,echimoze sau tumefieri aplicati gelul prin masaj circular pe zonele afectate. 

Prezentare Tub 50g cutie individuala, insotit de prospect. 

Stimuven Plus gel Aliphia pentru varice, 50 g, Exhelios 

Producator: Exhelios Aliphia. Aici gasiti gama de produse si tratamente naturiste Exhelios

Fisa tehnica

Exhelios

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: