Crema cu uree, 250 ml, Stolz


Crema cu uree este un produs Stolz - Germania, contine ingrediente active ce hraneste si hidrateaza pielea uscata, tratament pentru bataturi.
Prezentare: 250 ml
Producator: STOLZ GMBH - Germania

Ureea este ingredientul principal al aceste creme. Ureea se foloseste cel mai adesea pentru hidratarea pielii. Crema de uree are mai multe utilizări potențiale, puteți folosi crema de uree local, aplicându-o direct pe piele.

Puteți folosi crema cu uree local ca un hidratant pentru piele. Crema cu uree actioneaza ca emolient pentru a inmuia si indeparta pielea moarta. Nu trebuie să aplicați crema cu uree pe piele cu răni sau eczeme sau pe piele care este arsa de soare, crăpată sau iritată.

Tratament pentru acnee

Dacă aveți acnee, aplicarea cremei cu uree direct pe pielea dumneavoastră vă poate ajuta să o eliminați. Atunci cand aplicati crema  pe față pentru a trata acneea, evitati zona gurii, a ochilor sau a nasului gură, deoarece poate provoca arsuri.

Crema cu uree poate ajuta, de asemenea, pentru a trata unele afectiuni ale unghiilor, în special ciuperca unghiilor.

Magazinele online, farmacii, plafare interesate de comercializarea acestei creme cu uree de la Stolz, pot suna la Sam Distribution SRL, pentru comenzi mai mari va oferim un pret mult mai bun (telefon: 0721.281.755).

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.