Ozoncelulite ulei pentru celulita, 10 ml

Ozoncelulite Ulei ozonat, 10 ml, HempMed

Ozoncelulite Ulei ozonat de la HempMed este un produs cosmetic revolutionar care poate fi utilizat ca adjuvant in sustinerea naturala a organismului in combaterea celulitei.

67,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ozoncelulite Ulei ozonat, 10 ml, HempMed

Ozoncelulite Ulei ozonat de la HempMed este un produs cosmetic revolutionar care poate fi utilizat ca adjuvant in sustinerea naturala a organismului in combaterea celulitei.

Uleiul de canepa ozonat Ozoncelulite poate ajută la arderea și descompunerea grăsimilor, combate celulita,  tonifiază pielea si oferă o hidratare profundă.

Compozitie:

Uleiuri esentiale bio ozonate

 Ulei de cocos (Cocos nucifera)

- Ulei de canepa (Cannabis sativa)

- Ulei de masline (Olea europaea)

- Ulei de ghimbir (Zingiber officinalis)

- Ulei de piper negru (Piper Nigrum)

Mod de administrare:

Masaj local al zonelor afectate de 2-3 ori pe zi, cu 1-2 picaturi o perioada indelungata, intre 4-6 luni

Atentionari:

Fiind un produs natural si neavand substante de sinteza, produsul este foarte bine tolerat, dar daca apar reactii alergice acestea dispar la intreruperea tratamentului.

Prezentare: 20 ml

6426495999003

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.