Complex gastric, 30 capsule, Alevia

Complex gastric, 30 capsule, Alevia

Alevia,Complex gastric, 30 capsule Complex gastric, 30 capsule, face parte din gama de produse si tratamente naturiste Alevia, produsul contine:-carbonat de calciu-500 mg,-carbonat de magneziu-11 mg, calmeaza manifestarile dureroase din afectiuni gastro - duodenale care evolueaza cu hiperaciditate. Compozitie:-carbonat de calciu-500 mg,-carbonat de magneziu-11 mg. Indicatii: Calmeaza manifestarile dureroase din afectiuni gastro-duodenale care evolueaza cu hiperaciditate. Administrare:-1 comprimat mastecabil de 3 ori pa zi. Prezentare: 30 capsule Producator: Alevia ...

13,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Complex gastric

Complex gastric face parte din gama de produse si tratamente naturiste Alevia, produsul contine: -carbonat de calciu-500 mg, -carbonat de magneziu-11 mg, calmeaza manifestarile dureroase din afectiuni gastro - duodenale care evolueaza cu hiperaciditate. 

Compozitie: -carbonat de calciu-500 mg, -carbonat de magneziu-11 mg . 

Indicatii: Calmeaza manifestarile dureroase din afectiuni gastro-duodenale care evolueaza cu hiperaciditate. 

Administrare: 1 comprimat mastecabil de 3 ori pa zi. 

Prezentare: 30 capsule 

Producator: Alevia

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.