Passiflora, 40 comprimate, Hofigal
Pret redus

Passiflora, 40 comprimate, Hofigal

Passiflora, 40 comprimate, Hofigal tratament si remedii naturiste produse Hofigal Passiflora capsule pentru tulburari de somn, insomnii, palpitatii, tahicardie

11,74 RON12,35 RON- 0,61 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Passiflora Hofigal, 40cpr

Descriere: Passiflora Hofigal 40cpr 

Compozitie: un comprimat contine 500,00 mg pulbere de Passiflora (Passiflora herba), 200,00 mg pulbere din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus tuber), 180,00 mg extract de Passiflora pe suport de topinambur si excipienti (hidroxipropilmetilceluloza, polivinilpirolidona K30, aerosil,stearat de magneziu) pana la 1000,00 mg. 

Despre produs: Are actiune sedativa, anxiolitica, hipnotica, antispastica, diaforetica, vasodilatatoare, hipotensiva moderata. Asigura aportul de substante bioactive cu efecte benefice in starile de insomnie cu dificultatea inducerii starii de somn, in stari de iritabilitate, eretism cardiac (palpitatii, extrasistole, tahicardie, senzatie de anxietate), nevralgii, sindrom de vezica urinara iritabila (senzatii frecvente de mictiune imperioasa), stari de tensiune psihica si iritabilitate in sindromul premenstrual; iritabilitate, depresie si insomnie in menopauza, dureri lombare. Passiflora poate sa inlocuiasca medicamentele clasice cu actiune hipnotica (prin diminuarea progresiva a dozelor). 

Mod de administrare: 

Adulti: 2 comprimate de 2 ori pe zi, in timpul meselor principale; in insomnie 2 comprimate cu o jumatate de ora inainte de culcare; Copii peste 12 ani si adolescenti: 1 comprimat de 2 ori pe zi in timpul meselor (numai la recomandarea medicului). 

Nu sunt restrictii privind durata de administrare, deoarece nu se semnaleaza aparitia dependentei. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 4 blistere (10 comprimate / blister). 

Produsul NU contine lactoza!