Somn Usor, 20 capsule, Hofigal (tulburari de somn, insomnii)

Somn Usor, 20 capsule, Hofigal (tulburari de somn, insomnii)

Somn Usor Hofigal | Tulburari de somn | insomnii | Hofigal Descriere: Somn Usor, Hofigal, 20cpr Compozitie: un comprimat acoperit contine 400,00 mg pulbere din radacina de valeriana (Valerianae radix), 100,00 mg pulbere de passiflora (Passiflora herba), 100,00 mg pulbere din floare de levantica (Lavandulae flos), 40,00 mg extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) si excipienti (lactoza, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza, talc, guma arabica, glucon-delta-lactone, fructoza, carbonat de magneziu) pana la 1070 mg. Despre produs: Este realizat prin asocierea de plante cu actiune sinergica, are un continut complex de principii active inzestrate cu proprietati sedative asupra sistemului nervos central, actiune antispastica in tulburar ...

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Somn Usor Hofigal 

Descriere: Somn Usor, Hofigal, 20cpr 

Compozitie: un comprimat acoperit contine 400,00 mg pulbere din radacina de valeriana (Valerianae radix), 100,00 mg pulbere de passiflora (Passiflora herba), 100,00 mg pulbere din floare de levantica (Lavandulae flos), 40,00 mg extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) si excipienti (lactoza, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, hidroxipropilmetilceluloza, talc, guma arabica, glucon-delta-lactone, fructoza, carbonat de magneziu) pana la 1070 mg. 

Despre produs: Este realizat prin asocierea de plante cu actiune sinergica, are un continut complex de principii active inzestrate cu proprietati sedative asupra sistemului nervos central, actiune antispastica in tulburari digestive si moderat hipotensiva; efect revigorant (confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic iar trezirea din somn se face fara existenta unei stari de oboseala, lentoare mentala sau mahmureala). 

Nu genereaza dependenta si este lipsit de efecte secundare toxice la dozele recomandate. 

Recomandari: Pentru ameliorarea starilor de disfunctie neuropsihica: insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza; colite, gastrite pe fond nervos; pentru revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj fizic si mental insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului; pentru combaterea efectelor negative ale stresului de orice natura care influenteaza calitatea si durata somnului. 

Mod de administrare: Adulti: 1-2 comprimate seara cu 2 -3 ore inainte de culcare. 

Nu se administreaza mai mult de sase saptamani dupa care se recomanda o auza de minim 30 de zile. 

Copii 5 - 12 ani: ¼ - ½ comprimat (un sfert pana la o jumatate de comprimat, fractie din doza adultului proportionala cu greutatea corporala a copilului) seara inainte de culcare in cazul starilor de agitatie, emotivitate crescuta, numai la indicatia medicului! 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 2/4 blistere (10 comprimate / blister). 

Somn Usor Hofigal 20cpr 

Producator: Hofigal 

Produsul contine lactoza!

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.