Melatonina 720 mg, 30 capsule, Bio Synergie

Melatonina 3 mg, 30 capsule vegetale, Bio Synergie

Melatonina 3 mg, 30 capsule, Bio Synergie - pret online pe Sam-Distribution, pentru insomnii, tulburari de somn. Profita acum de pretul redus, ai livrare rapida. Pentru reglarea sistemului endocrin.

16,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Melatonina |3 mg| 30 capsule | Bio- Synergie | Insomnii 

Daca ai insomnii, tulburari de somn sau cauti un antioxidant puternic, imunitate scazuta, Melatonina capsule, producator Bio Synergie Activ, este solutia. 

Prospect: Melatonina 3 mg x 30 Cps vegetale Bio Synergie Activ.

Compozitie: Melatonina 3 mg.

Alte ingrediente: Lecitina, ceara de albine, ulei de Soya. eficienta impotriva insomniilor si a tulburarilor de somn, puternic antioxidant (este unul dintre cei cativa antioxidanti care pot patrunde in mitocondrii).

Proprietati: Supranumit ,,hormonul intunericului" melatonina este deosebit de eficienta in lupta contra insomniilor si a tulburarilor de somn. 

-Melatonina este deasemenea unul dintre cei mai puternici antioxidanti, ea are o eficacitate mai mare in combaterea radicalilor liberi decat betacarotenul sau vitamina C, E 

-Melatonina este, singurul antioxidant capabil sa patrunda in celulele organismului, combatand radicalii liberi fiind astfel dosebit de eficienta in intarirea imunitatii 

-Rezultate deosebite s-au obtinut si in administrarea melatoninei pentru reglarea sistemului endocrin 

-In experimentele de laborator, s-a descoperit ca suplimentele de melatonina actioneaza asupra duratei de viata a soarecilor, in timpe ce alte studii de laborator au aratat ca inhiba dezvoltarea cancerului, ajuta la reglarea sistemului imunitar si apara de bolile degenerative. 

-Pentru insomniile rebele va recomandam asocierea Melatoninei cu produsul ,,Noapte Buna".

ADMINISTRARE: -1 capsula/zi, seara la culcare. 

Producator BIO-SYNERGIE Franta

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.