nervocalmin-relaxare
La reducere!

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm (antistres) Nervocalmin Relaxare beneficii: Nervocalmin Relaxare datorita actiunii sinergice a celor patru ingrediente uscate de Valeriana, Floarea pasiunii, Roinita si Menta contribuie la pastrarea bunei dispozitii, a unei perceptii reale asupra vietii. Compozitie: O capsula contine agent de incarcare (ulei de soia) ,capsula moale (gelatina,apa purificata,glicerina,oxid galben de fier, dioxid de titan, para-hidroxibenzoat de metil, tartazina, Patent Blue V) 125mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din radacina de valeriana, 40mg extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de floarea pasiunii,emulsifianti (lecitina de soia, gliceril monostearat), 25mg extract hidroalcoolic escat 3-4:1 din frunza de Menta, 25mg extract 

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm (antistres)

Nervocalmin Relaxare beneficii:

Nervocalmin Relaxare datorita actiunii sinergice a celor patru ingrediente uscate de Valeriana, Floarea pasiunii, Roinita si Menta contribuie la pastrarea bunei dispozitii, a unei perceptii reale asupra vietii.

Compozitie:

O capsula contine agent de incarcare (ulei de soia) ,capsula moale (gelatina, apa purificata, glicerina, oxid galben de fier, dioxid de titan, para-hidroxibenzoat de metil, tartazina, Patent Blue V) 125 mg, extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din radacina de valeriana, 40 mg, extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de floarea pasiunii, emulsifianti (lecitina de soia, gliceril monostearat), 25 mg extract hidroalcoolic escat 3-4:1 din frunza de Menta, 25 mg extract apos uscat din frunze de Roinita in baza maltodextrina,stabilizator (dioxid de siliciu coloidal), antioxidant (DL-acetat de alfa-tocoferil) (in baza de maltodextrina de siliciu coloidal). 

Mod de administare

Adulti: Cate 1 capsula de 1-3 ori pe zi. Capsulele sunt inghitite cu o cantitate corespunzatoare de lichid. 

Prezentare: 20 capsule moi 

Producator: Biofarm

Valeriana, denumirea stiintifica (Valeriana officinalis) 

Extractele din planta de Valeriana, un remediu naturist impotriva insomniei si anxietate. Valeriana este o planta care a fost folosita pentru a usura insomnia, anxietatea si agitatia nervoasa inca din secolul al II-lea d.Hr. 

Radacina de valeriana este utilizata pe scara larga si respectata de populatia generala si de medici pentru efectele sale sedative si capacitatile anti-anxietate. 

Studiile arata ca extractul de valeriana reduce timpul necesar pentru a adormi si imbunatateste calitatea somnului, deci daca nu puteti dormi, poate ca este exact ceea ce cautati. Spre deosebire de multe pilule de somn prescrise , valeriana are mai putine efecte secundare si este mult mai putin probabil sa duca la somnolenta dimineata. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa