Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm
Pret redus

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm (antistres) Nervocalmin Relaxare beneficii: Nervocalmin Relaxare datorita actiunii sinergice a celor patru ingrediente uscate de Valeriana, Floarea pasiunii, Roinita si Menta contribuie la pastrarea bunei dispozitii, a unei perceptii reale asupra vietii. Compozitie: O capsula contine agent de incarcare (ulei de soia) ,capsula moale (gelatina,apa purificata,glicerina,oxid galben de fier, dioxid de titan, para-hidroxibenzoat de metil, tartazina, Patent Blue V) 125mg extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din radacina de valeriana, 40mg extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de floarea pasiunii,emulsifianti (lecitina de soia, gliceril monostearat), 25mg extract hidroalcoolic escat 3-4:1 din frunza de Menta, 25mg extract 

18,15 RON19,50 RON- 1,35 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Nervocalmin Relaxare, 20 capsule moi, Biofarm (antistres)

Nervocalmin Relaxare beneficii:

Nervocalmin Relaxare datorita actiunii sinergice a celor patru ingrediente uscate de Valeriana, Floarea pasiunii, Roinita si Menta contribuie la pastrarea bunei dispozitii, a unei perceptii reale asupra vietii.

Compozitie:

O capsula contine agent de incarcare (ulei de soia) ,capsula moale (gelatina, apa purificata, glicerina, oxid galben de fier, dioxid de titan, para-hidroxibenzoat de metil, tartazina, Patent Blue V) 125 mg, extract hidroalcoolic uscat 3-4:1 din radacina de valeriana, 40 mg, extract hidroalcoolic uscat 4-6:1 de floarea pasiunii, emulsifianti (lecitina de soia, gliceril monostearat), 25 mg extract hidroalcoolic escat 3-4:1 din frunza de Menta, 25 mg extract apos uscat din frunze de Roinita in baza maltodextrina,stabilizator (dioxid de siliciu coloidal), antioxidant (DL-acetat de alfa-tocoferil) (in baza de maltodextrina de siliciu coloidal). 

Mod de administare

Adulti: Cate 1 capsula de 1-3 ori pe zi. Capsulele sunt inghitite cu o cantitate corespunzatoare de lichid. 

Prezentare: 20 capsule moi 

Producator: Biofarm

Valeriana, denumirea stiintifica (Valeriana officinalis) 

Extractele din planta de Valeriana, un remediu naturist impotriva insomniei si anxietate. Valeriana este o planta care a fost folosita pentru a usura insomnia, anxietatea si agitatia nervoasa inca din secolul al II-lea d.Hr. 

Radacina de valeriana este utilizata pe scara larga si respectata de populatia generala si de medici pentru efectele sale sedative si capacitatile anti-anxietate. 

Studiile arata ca extractul de valeriana reduce timpul necesar pentru a adormi si imbunatateste calitatea somnului, deci daca nu puteti dormi, poate ca este exact ceea ce cautati. Spre deosebire de multe pilule de somn prescrise , valeriana are mai putine efecte secundare si este mult mai putin probabil sa duca la somnolenta dimineata. 

S-ar putea sa-ti placa