Slep Optimizer, 60 capsule, Jarrow Formulas (Secom)

Sleep Optimizer, 60 capsule, Jarrow Formulas (Secom)

Sleep Optimizer, 60 capsule vegetale, remedii naturiste si produse Jarrow Formulas (Secom) pentru tulburari de somn (insomnie).

93,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sleep Optimizer, 60 capsule, Jarrow Formulas (Secom) 

Sleep Optimizer, 60 capsule vegetale are in compozitie o asociere complexa de aminoacizi si extracte din plante medicinale ce sustine reglarea ritmului circadian si ofera suport in cresterea calitatii somnului.

Efecte si beneficii:

sustinerea calitatii somnului (ofera suport in reducerea latentei somnului, cresterea timpului total al somnului, reducerea numarului si a duratei trezirilor nocturne) in perioade de stres sau de modificari ale dispozitiei, schimbari de mediu sau de fus orar prin:

mentinerea ritmului circadian normal;

favorizarea activarii receptorilor implicati in reglarea somnului: GABAergici si melatoninergici, cu inducerea unei stari de relaxare;

sustinerea succesiunii fazei NREM (fara miscari rapide oculare, cu somn lent, odihnitor, care sustine recuperarea fizica) si a fazei REM (cu miscari rapide oculare, cu vise, care sustine recuperarea psihica);

suportul functiei de regenerare a somnului (aceasta sustine: refacerea tesuturilor, reducerea oboselii fizice si psihice, functia imunitara, memoria, atentia, procesele de invatare si capacitatile de concentrare);

sustinerea relaxarii musculaturii; mentine o excitabilitate sexuala normala (poate fi asociat contra polutiilor nocturne frecvente, a tendintei de masturbare si a ejacularii precoce);

sustinerea reducerii starilor de neliniste si a manifestarilor gastrointestinale asociate stresului

mentinerea capacitatii cognitive normale, odata cu inaintarea in varsta.

Compozitie (Per 2 capsule):

Valeriana       400 mg (complex)

(Valeriana officinalis)(radacina)

L-Triptofan 300 mg

(TryptoPure)

Hamei         100 mg (complex)

(Humulus lupulus)(conuri)

Roinita         100 mg (complex)

(Melissa officinalis)(frunza)

PharmaGABA  100 mg

(acid gama-aminobutiric)

Melatonina 0.3 mg

Doze si mod de administrare:

2 capsule cu 20-30 minute inainte de culcare sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele sub 18 ani, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

A se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu astm, scleroza multipla, limfom, leucemie, diabet, epilepsie, boli autoimune sau de catre persoanele carora li se administreaza tratament alopat (in special, inhibitori MAO - iproniazid) doar la recomandarea unui specialist.

Prezentare: flacon 60 capsule vegetale

Fisa tehnica
Beneficii:
regleaza somnul
Administrare:
Cate 2 capsule cu 20-30 minute inainte de culcare
Mod de prezentare:
60 capsule
Producator:
Secom

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: