Maraton Forte, 4cps, Parapharm

Maraton Forte, 4cps, Parapharm

Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm Prospect Maraton Forte 4cps -potenta sexuala (impotenta)Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din plante alaturi de o forma activa a aminoacidului L-arginina. Aceasta din urma este un donator de monoxid de azot, molecula care joaca un rol crucial in realizarea erectiei. Efecte:Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme.Senzatie de tinerete si vigoare.Atractie sexuala marita.Placere sexuala superioara. Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare

35,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Maraton Forte, 4cps, Parapharm

Prospect Maraton Forte 4cps -potenta sexuala (impotenta) 

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. 

Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din plante alaturi de o forma activa a aminoacidului L-arginina. 

Aceasta din urma este un donator de monoxid de azot, molecula care joaca un rol crucial in realizarea erectiei. 

Efecte: Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara. Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp. 

Mod de administrare: 1-2 cps/zi, intr-o singura doza cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. Se poate folosi si curativ consumand o capsula zilnic. 

Contraindicatii: Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave. 

Mod de prezentare: Cutie cu 4 capsule 

Producator: Parapharm

Fisa tehnica

Parapharm

S-ar putea sa-ti placa