L-arginina (1000mg)

L-arginina (1000mg), Alevia, 30 comprimate

L-arginina reprezintă un aminoacid esenţial pentru sugari, copii şi adolescenţi aflaţi în perioada de creştere si semiesenţial pentru adulţi. Sinteza endogenă şi aportul prin alimentaţie nu acoperă necesarul zilnic.

24,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

L-arginina (1000mg), Alevia, 30 comprimate [6423602011405]

L-arginina reprezintă un aminoacid esenţial pentru sugari, copii şi adolescenţi aflaţi în perioada de creştere si semiesenţial pentru adulţi. Sinteza endogenă şi aportul prin alimentaţie nu acoperă necesarul zilnic.

Medicii recomandă adesea suplimentarea cu arginină pentru a trata bolile cardiace și ale vaselor de sânge. Acestea includ afecțiuni precum insuficiența cardiacă, durerea în piept, hipertensiunea arterială, boala coronariană, disfuncția erectilă, arterele înfundate și durerile de cap vasculare.

Arginina este utilă în special în timpul unei perioade de boli cronice, cum ar fi hipertensiunea arterială și diabetul de tip II. Aceste afecțiuni sunt adesea caracterizate de o creștere a enzimei care degradează L-arginina în organism. Rezultatul este o deficiență de enzime care determină creșterea tensiunii arteriale. Acest lucru poate fi prevenit prin consumul de L-Arginina, care imbunatateste in general imunitatea organismului.

L-Arginina este un supliment alimentar popular pentru atleți, deoarece crește activitatea oxidului nitric în organism. Există dovezi că arginina poate ajuta la tratarea insuficienței cardiace și la ameliorarea durerilor în piept cauzate de boala coronariană. Arginina îmbunătățește, de asemenea, rezistența musculară prin sprijinirea producției de oxid nitric. Acest lucru va face mușchii noștri mai durabili și mai puțin predispuși la oboseală în timpul antrenamentului. Datorită acestui lucru, ne putem îmbunătăți rezultatele.

 În această situaţie se află şi persoanele care suferă de afecţiuni cardiovasculare, diabet, ceea ce justifică o suplimentare dirijată a dietei cu L-arginină

L-arginina (1000mg), Alevia, 30 comprimate contribuie la:

– protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;

– reducerea oboselii și extenuării;

– funcționarea normală a sistemului imunitar;

– funcționarea normală a sistemului nervos;

– formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge;

– crește absorbția fierului în organism.

– menținerea sănătății psihice;

Compozitie per comprimate: L-arginina 1000mg.

Administrare: Adulți: 1 comprimat pe zi, la masă sau la recomandarea medicului specialist.

Alevia
6423602011405
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa