Tianli spray si Tianli original 6 fiole cu capac auriu

Tianli fiole + spray pentru potenta si intarzierea ejacularii

Pachet cu TRANSPORT GRATUIT!  Tianli original 6 fiole cu capac auriu + Tianli spray Ultra Power 10 ml pentru potenta si impotriva ejacularii precoce la un pret special pe Samdistribution.ro. 

156,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tianli fiole + spray pentru potenta si intarzierea ejacularii

Tianli original 6 fiole cu capac auriu + 1 Tianli spray Ultra Power de 10 ml, sunt 2 produse naturale pentru potenta si impotriva ejacularii precoce la un pret special disponibil pe Samdistribution.

Aceste doua produse pentru potenta din gama Tianli, sunt o alternativa naturala tratament adjuvant pentru potenta si intarzierea ejacularii (ejaculare precoce).

Pentru potenta si ejaculare precoce atat barbatii cat si femeile pot beneficia de oferta promotionala oferita la un pret special de magazin online Samdistribution.ro, care va ofera numai produse originale la preturi competitive. 

Tianli prospect

Cand vine vorba de tratament naturiste pentru disfunctia erectila numita si impotenta sau despre ejaculare precoce China, este tara cu cea mai dezvoltata traditie in medicina traditionala chineza pe baza de plante medicinale si afrodisiace, o alternativa naturala fara medicamente de sinteza pentru a putea combate impotenta si ejacularea precoce.

Suplimentele alimentare pentru potenta sunt alternative naturale ce au in compozitie substante active din extracte din plante medicinale cu efecte afrodisiace, produse in diverse forme farmaceutice precum: fiole, capsule, tablete, ceaiuri, tincturi, spray-uri disponibile in farmacii si cautate ca cuvinte cheie pe motoarele de cautare ( Google) pastile potenta (alte exemple: Maraton Forte, Tianli, potenta, medicamente pentru potenta, impotenta, ejaculare precoce, pastile potenta in farmacii, Natural Potent) sunt cele mai cautate cuvinte de barbati sau femei de ce nu.  

Tialini este un supliment alimentar administrat ca tratament naturist adjuvant ce isi are originea in China, fiind recomandat persoanelor ce sufera de erectii slabe sau impotenta. 

Tianli este un stimulent natural care poate sa contribuie la oferirea potentei maxime si a unei erectii prelungite. 

Consumul unei singure fiole de Tianli va asigura, in aproximativ 60 de minute de la administrare, o erectie sigura si de durata. 

Tianli contribuie la revigorarea imediata a impulsului sexual si se adreseaza persoanelor ce isi doresc sa resimta o imbunatatire a performantelor sexuale. 

Tratamentul naturist cu Tianli este un adjuvant pentru potenta, este un produs 100% natural, avand in compozitia sa ingrediente naturale ce actioneaza benefic asupra organismului dumneavoastra. 

Ingredientele din compozitia Tianli sunt o alternativa naturala care contin extracte din plante medicinale cu rol afrodisiac ce sunt considerate benefice pentru organism. 

Ingredientele din compozitia fiolei de Tianli cu capac auriu:

Damnacanthus Lidcus Gaerti este utilizat ca si remediu in cazul infectiilor, tulburarilor la nivelul aparatului digestiv, indigestie, arsuri stomacale, boala vezicii biliare si contribuie la lupta impotriva bacteriilor si parazitilor. 

Hypoxis Minor prezinta beneficii tonice, revigorante, afrodisiace si de intretinere asupra organismului. Este recunoscut pentru puterea sa de stimulare a apetitului sexual si potentei. 

Boxrohorn Fruit este crecunoscut in medicina traditionala chineza ca fiind un remediu pentru tratarea impotentei si a infertilitatii. Este un bun stimulator al sistemului imunitar, este un adjuvant la nivelul circulatiei sanguine, contribuie in cazul eliminarii radicalilor liberi si reduce riscul degrescentei maculare. 

Eleutherocus Senticossus, este originara America de Nord si China. "Chintesenta unui barbat" este traducerea ingredientului. Aceasta este considerata o planta ce contribuie la inlaturarea starii de oboseala si prezinta proprietati energizante asupra organsimului. 

Bosschniakia Rossiea este considerata o planta medicinala ce contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de efectele negative ale potentei barbatilor, ajuta revigorarea organismului si sustine inima. De asemenea, aceasta contribuie la sustinerea memoriei si prezinta efecte anti-imbatranire. 

Efectele benefice ale utilizarii produsului Tianli

contribuie la cresterea potentei sexuale;

contribuie la prevenirea incaruntirii timpurie;

este un adjuvant in cazul starilor de slabiciune si oboseala;

contribuie la ameliorarea acufeneei (tiuitul din ureche);

este considerat un adjuvant in cazul insomniilor.

Mod de administrare Tianli

Se recomanda administrarea produsului Tianli astfel: o sticluta de 10 ml cu aproximativ 45-60 de minute inainte de intretinerea raportului sexual. A nu se consuma alcool pentru efecte maxime!

Pentru intretinerea sanatatii dumneavoastra, se recomanda consumul a unei fiole pe zi, iar pentru urmarea unui tratament, se administreaza o cura pe perioada a 16 zile. 

Atentie! In cazul persoanelor ce sufera de hipertensiune sau boli ale inima, se recomanda consultarea unui medic specialist pentru aprobarea consumului tratamentului Tianli. 

Tinali - nu are efecte secundare!  o alternativa naturala fara medicamente.

Tianli spray, 10 ml 

Tianli spray este o solutie naturala de substante afrodisiace pentru o viata sexuala activa si face parte din categoria de remedii naturiste bazate pe medicina traditionala chineza pentru imbunatatirea functiei sexuale. 

Tianli spray intensifica circulatia sangelui si prin urmare erectiile devin mai ferme, eliminand tot o data problemele ejacularii precoce

Cum se foloseste Tianli spray?

Agitati produsul inainte de utilizarea lui. Se recomanda pulverizarea a 4-6 pufuri pe capul (decalotat) si trunchiul penisului ( a nu se pulveriza din fata penisului pentru a nu intra pe uretra) cu 10-15 minute inainte de actul sexual (cantitatea aplicata depinde de fiecare individ-putand aplica pana la maxim 10 pufuri).Masati zona cateva secunde. 

Forma farmaceutica: spray

Producator: China, importator pentru Romania, Sanye Intercom

Prezentare:

Pretul afisat este pentru o cutie de Tianli (6 fiole originale cu capac auriu) + 1 Tianli spray Ultra Power de 10 ml. 

Oferta speciala la pachetul Tianli (fiole + spray) este valabila in limita stocului disponibil !

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa