Ejacontrol 4 capsule pentru ejaculare precoce la barbati si femei)

Ejacontrol prospect:

EjaControl capsule ajuta sa echilibreaze nivelul neurotransmitatorilor care sunt responsabili pentru ejaculare, astfel barbatii cat si femeile pot evita ejacularea precoce. Ejacontrol este un pr odus creat special pentru intarzierea ejacularii. Acest produs contine in intregime numai ingrediente naturale, (Passiflora caerulea) Passiflora sau floarea pasiunii. Passiflora are numeroase beneficii pentru organism: ajuta in cazul tulburarilor nervoase, deasemenea contribuie la destinderea corpului in momentele de anxietate. Passiflora are un continut bogat de fibre, dar poate fi considerat o sursa importanta de Vitamina A, vitamina C si fier. Pe langa mineralele si vitaminele mentionate, Passiflora sau fructul pasiunii contine si acid ascorbic, piridoxina, riboflavina,potasiu si fosfor. Passiflora sau fructul pasiunii, un anxiolitic natural de mare ajutor in problemele de ejaculare precoce.

Ejacontrol capsule, un produs Zurich Medical Labs, tratament adjuvant pentru ejaculare precoce.

Ejacontrol Efecte:

ejaculare precoce, intarzierea ejacularii. 

Ejacontrol mod de administrare:

Capsula Ejacontrol se administreaza la nevoie cu 30 - 60 minute inainte ca actul sexual sa aiba loc, cu apa plata sau lapte. Nu depasiti doza zilnica recomandata de 4 capsule. 

Ejacontrol compozitie: Passiflora (Passiflora caerulea) sau floarea pasiunii, Piridoxil 5-fosfat, Piridoxin hidroclorid, Acid folic, Arginine (L-Arginine), Palmier pitic (Serenoa repens), Crataegus oxyacantha, Ginseng (Panax ginseng), Griffonia simplicifolia, Laptisor de matca, Cnidium monnieri, Shan Zhu Yu (Cornus officinalis), Cistanche deserticola.

Reactii adverse:

Ejacontrol nu are reactii adverse cunoscute. 

Contraindicatii: Ejacontrol capsule nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

Prezentare: 4 capsule

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.