Tribulus 60 capsule, Mens Wellness, Himalaya

Tribulus 60 capsule, Mens Wellness, Himalaya

Tribulus Terresis sau Coltii Babei, 60 capsule, Himalaya (pastile potenta) Tribulus, o planta medicinala, care se mai numeste Coltii Babei sau Tribulus Terresis, planta recomandata ca un remediu natural ce combate diverse disfunctii si afectiuni la barbati, precum infertilitate sau disfunctii erectile.Tribulus - Men's Wellness, 60 capsule, supliment alimentar pentru barbati, produs de firma Himalaya, contine extract din fructe de Tribulus, un tonic sexual masculin, ce poate fi administrat pentru imbunatatirea performantelor sexuale la barbati.Efecte si beneficii: Tribulus - afrodisiac puternic, creste apetitul sexual,sustine vitalitatea masculina.util in probleme de sanatate ale aparatului urinar. Compozitie pe 2 capsule

40,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Tribulus Terresis sau Coltii Babei, 60 capsule, Himalaya (pastile potenta)

Tribulus, o planta medicinala, care se mai numeste Coltii Babei sau Tribulus Terresis, planta recomandata ca un remediu natural ce combate diverse disfunctii si afectiuni la barbati, precum infertilitate sau disfunctii erectile. 

Tribulus - Men's Wellness, 60 capsule, supliment alimentar pentru barbati, produs de firma Himalaya, contine extract din fructe de Tribulus, un tonic sexual masculin, ce poate fi administrat pentru imbunatatirea performantelor sexuale la barbati. 

Efecte si beneficii:

Tribulus - afrodisiac puternic,

creste apetitul sexual, 

sustine vitalitatea masculina. 

util in probleme de sanatate ale aparatului urinar. 

Compozitie pe 2 capsule

Extract de Tribulus 500 mg.

Administrare:

1 capsula de 2 ori pe zi/dupa mese. 

Prezentare

60 capsule 

Tribulus numit si coltii babei sau tribulus terrestris, produs de firma Himalaya, contine extract de fructe de Tribulus este parte componenta in sectiunea: Tratamente Naturiste, Impotenta, Afrodisiace Naturale din cadrul magazinului online Samdistribution.ro

Fisa tehnica

Himalaya

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.