Suifan original China brush Micul chinez

Suifan original China brush Micul chinez

Suifan original China brush - produs destinat barbatilor pentru intarzierea ejacularii. Utilizand Suifan veti obtine o intarziere a ejacularii de pana la 1-2 ore.Suifan original China brush a devenit Seifen, din motive de marca inregistrata, insa pastreaza aceeasi compozitie 100% naturala. Suifan este o solutie pentru intarzierea ejacularii la barbatim cunoscuta si sub denumirea de Micul Chinez.Solutia Suifan original China brush, este o solutie in cazul problemelor legate de ejaculare precoce, fiind compusa dintr-un amestec de plante chinezesti cu eficienta garantata.Solutia intarzie ejacularea la doar 30 minute de la aplicare, fiind cel mai eficient produs din categoria sa.Fostul produs Suifan China Brush, actualul Seifen garanteaza aceleasi efecte si compozitie, doar numele sc ...

69,00 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
2 65,00 RON Pana la 8,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Suifan original China brush - produs destinat barbatilor pentru intarzierea ejacularii. Utilizand Suifan veti obtine o intarziere a ejacularii de pana la 1-2 ore. Suifan original China brush a devenit Seifen, din motive de marca inregistrata, insa pastreaza aceeasi compozitie 100% naturala. Suifan este o solutie pentru intarzierea ejacularii la barbatim cunoscuta si sub denumirea de Micul Chinez. Solutia Suifan original China brush, este o solutie in cazul problemelor legate de ejaculare precoce, fiind compusa dintr-un amestec de plante chinezesti cu eficienta garantata. Solutia intarzie ejacularea la doar 30 minute de la aplicare, fiind cel mai eficient produs din categoria sa.
Fostul produs Suifan China Brush, actualul Seifen garanteaza aceleasi efecte si compozitie, doar numele schimbandu-se din motive de marca inregistrata.

Eficienta produsului este garantata

Solutia are rolul de a intarzia ejacularea precoce, daca este aplicata cu 30 minute inainte de actul sexual. suifan Suifan original China brush - cel mai bun mod de a trata ejacularea precoce! Suifan original China brush - solutie unica din plante chinezesti, ce trateaza problemele de ejaculare precoce. Solutia Kwang Tze a lui Suifan a fost dezvoltata in 1926 de Dr. Lai Sui Fan, dupa decenii de cercetari si descoperiri. Acest produs este conceput din multe plante medicinale rare, urmand un proces de fabricatie de ultima ora. Pentru a evita contrafacerile, va rugam sa fiti atenti la marca sa unica inregistrata si la portretul fondatorului tiparit pe cutie. Astazi produsul Suifan se vinde cu succes in America de Nord, Marea Britanie, America de Sud, Italia, Franta, Germania, Asia si Africa, fiind bine cunoscut oriunde in lume. Combinatia de plante din solutia Suifan, vor adauga o alta dimensiune placerii partenerei dumneavoastra.

Folosind Suifan original China brush veti obtine:

  • un control mult mai bun al ejacularii datorita substanelor ce au rolul de a desensibiliza zona pe care solutia este aplicata.
  • o mai buna circulatie a sangelui si automat erectii mai ferme
  • orgasme mai intense.

Produsul se poate utiliza zilnic, iar dupa consumarea a 5-6 sticlute se poate obtine o vindecare a ejacularii precoce, fara a mai utiliza aceste picaturi. Micul Chinez este cel mai eficient produs din categoria sa.

Mod de administrare Suifan original China brush:

Daca deschideti cutia veti observa ca fiecare sticluta de Suifan original China brush contine 3 ml de lichid galben-maroniu cu o pensula fixata pe capacul flaconului. Agitati bine inainte de utilizare! Introduceti pensula in sticluta si apoi aplicati lichidul dedesubtul capului penisului (preput) in stanga si in dreapta. Pentru rezultate exceptionale va recomandam 2-3 picaturi in zona cea mai sensibila a atei.
Aplicarea trebuie sa aibe loc cu aproximativ 30 - 60 minute inainte de actul sexual.
La momentul aplicarii solutiei Suifan, nu este necesar ca penisul sa fie in erectie. Este important sa aplicati conform instructiunilor din prospect.
Efectul Suifan se pastreaza pentru o perioada, de pana 8 ore. Sunt persoane care au declarat ca efectul produsului s-a facut simtit si la 20 de ore de la aplicare.
Utilizand Suifan veti obtine o intarziere a ejacularii de pana la 1-2 ore. Produs 100% natural, prelungeste durata actului sexual si intarzie ejacularea, nu contine anestezic. Flaconul de Suifan ajunge pentru 30 de aplicatii.
1) Care este efectul Suifan ?

Erectii puternice 100% naturale Orgasmele sunt mult mai intense. Este recomandata folosirea substantei Suifan zilnic pana la terminarea a aprox 5 flacoane, pentru stoparea definitiva a ejacularii. Cresterea apetitului sexual Suifan ajuta la intarzierea ejacularii precoce. original

Cu Suifan ai control total asupra ejacularii. 

2) Cum actioneaza Suifan ?

Efectul solutiei este extrem de rapid. Un flacon contine 30 de aplicari.

3) Cum se utilizeaza Suifan?

Se aplica 1-2 picaturi de solutie cu ajutorul pensulei, cu 2 ore inainta actului sexual. Efectul se mentine 6-8 ore.

4) Care sunt beneficiile Suifan?

Solutia Suifan are mai multe beneficii:

  • Acte sexuale prelungite | prin controlul ejacularii vei obtine ceea ce multi nu pot, acte sexuale prelungite.
  • Actioneaza rapid si sigur | efect rapid la 30 minute de la aplicare.
  • Imbunatateste erectia | asigura orgasme de neuitat si erectii puternice,pentru tine si partenera.
  • Lipsa de efecte secundare | nu exista efecte secundare.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa