POTENT POWER, 50CPS, TULBURARI DE DINAMICA SEXUALA, STAR INTERNATIONAL

Potent Power, 100 tablete, Ayurmed

Pastile potenta - Potent Power, 50 tablete, Ayurmed - Pastile potenta Potent Power produs Ayurmed 100% natural din plante medicinale indiene stimuleaza potenta si masa musculara, Stimuleaza circulatia si libidoul, protejeaza prostata si aparatul uninar la barbati, astfel imbunatatind performantele sexuale, chiar in conditii de stres, suprasolicitare fizica si intelectuala.

Contribuie la: imbunatatirea functiilor si activitatii aaratului genital masculin; ajuta la imbunatatirea functiei prostatei, libidoului, sistemului urinar, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres, suprasolicitare fizica si intelectuala.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Asparagus racemosus (Shatavari) - extractul din radacini este utila in cazul tulburarilor erectile

56,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Potent Power, 50 tablete, Ayurmed

Pastile potenta - Potent Power produs Ayurmed 100% natural din plante medicinale indiene stimuleaza potenta si masa musculara. Stimuleaza circulatia si libidoul, protejeaza prostata si aparatul uninar la barbati, astfel imbunatatind performantele sexuale, chiar in conditii de stres, suprasolicitare fizica si intelectuala.

Contribuie la:

imbunatatirea functiilor si activitatii aratului genital masculin;

ajuta la imbunatatirea functiei prostatei, libidoului, sistemului urinar, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres, suprasolicitare fizica si intelectuala.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Asparagus racemosus (Shatavari) - extractul din radacini este utila in cazul tulburarilor erectile, echilibreaza sistemul hormonal in caz de debilitate sexuala si are proprietati afrodisiace datorita unui efect asemanator cu testosteronul.

Myristica fragrans Houtt (nucsoara) afrodisiac, tonic, sustine functiile sexuale

A fost menționata in medicina Unani ca fiind un remediu natural in gestionarea tulburarilor sexuale masculine, crescand atat libidoul cat si potenta.

Utilizarea traditionala a nucsoarei in tratamentul tulburarilor sexuale masculine, iar efectul afrodiziac ajuta la cresterea libidoului si potentei. 

Coltii babei - Tribulus terrestris planta cu efect afrodisiac, regleaza functiile sexuale, productia de testosteron, reduce problemele din andropauza.  

Coltii babei in scop fitoterapeutic se utilizeaza ca tonic general, afrodisiac, stimuleaza activitatea gonadelor celor doua sexe, crește vigoarea sexuala atat la femei cat si la barbati (actioneaza direct asupra glandelor responsabile de secretia de testosteron si asupra metabolismului acestui hormon).

Ginseng indian - Withania somnifera utilizata ca planta medicinala in medicina ayurvedica, incetineste imbatranirea, ajuta la tonifierea generala si la obtinerea de performante fizice si mentale in conditii de stres si oboseala fizica si mentala, imbunatateste memoria si concentrarea.

Zinc - Yashad bhasma utilizat in medicina Ayurvedica a demonstrat ca zincul natural are proprietati afrodiziace si imbunatateste mobilitatea spermatozoizilor

Zincul este un lucru foarte impertinent pentru toate procesele fiziologice din corpul nostru. Acesta joaca un rol vital in dezvoltarea celulelor corpului uman, dezvoltarea creierului, sanatatea ochilor.

Compozitie per tableta:

Colti babei (seminte 7:1) - Tribulus terrestris  50 mg;

Cuisoare (muguri florali) - Syzygium aromaticum 25 mg

Asparagus racemosus (Shatavari), radacini 75 mg;

Zinc - Yashad bhasma furnizeaza circa 5 mg Zn (DZR 7 mg);

Nucsoara - Myristica fragrans , fructe (3:1) 75 mg;

Ginseng Indian (radacini) - Withania somnifera 50 mg;

Safed musli (tuberculi) - Chlorophytum arundinaceum 58 mg;

Shilajit - Asphaltum punjabianum 35 mg;

Majuphal ( fructe) - Quercus infectoria 25 mg;

Guma acacia - Acacia Arabica (excipient) 50 mg;

Nak-chhikani - Centipeda minima (parti aeriene) 25 mg;

Talmakhana - Asteracantha longifolia  (fructe) 25 mg;

Administrare:

Adulti: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi, minim 30 de zile, tratamentul poate dura pana la 6 luni. 

Prezentare: 100 tablete

Producator: Ayurmed (Stat International) 

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa