Ginseng corean (Asian ginseng) 50 capsule, Secom Natures Way
Pret redus

Ginseng corean Asian ginseng, 50 capsule, Secom (Natures Way)

Cumpara Ginseng corean Asian ginseng, 50 capsule, Secom (Natures Way) de la SamDistribution.ro ajuta la cresterea energiei vitale. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

66,00 RON76,00 RON- 10,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ginseng corean | Asian ginseng, 50 capsule, Secom (Nature's Way)

Ajuta la cresterea energiei vitale. 

Avantaje: ofera garantat 2% ginsenozide contine extract din radacina de Ginseng coreean, 560mg/capsula sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane extract incapsulat, cu eficienta mai mare fata de extractul lichid 

Ginseng-ul coreean sau cum mai este cunoscut Panax ginseng - este una dintre cele mai apreciate si utilizate plante din lume. "Panax†are originea in grecescul "panakeia†care inseamna "vindeca totâ€, iar prima descriere a plantei apare intr-o carte din timpul dinastiei Han (33-48 i.H.). 

cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres fizic si psihic: regleaza nivelul cortizolului pe axa hipotalamus - hipofiza - corticosuprarenale cresterea nivelului de oxigenare celulara imbunatatirea performantelor mentale imbunatatirea spermatogenezei si potentei cresterea longevitatii si imbunatatirea calitatii vietii imbunatatirea functiei imunitare reducerea riscului evenimentelor cardio si cerebrovasculare: imbunatatirea metabolismului lipidelor si al glucidelor 

Compozitie (Per 2 capsule) Ginseng coreean1120 mg (Panax ginseng)(extract din radacina, garantat 2% ginsenozide) 

Componente bioactive peste 28 de tipuri de ginsenozide din clasa saponozidelor triterpenice 

Cate 2 capsule/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Contraindicatii: Nu este indicata utilizarea de catre persoanele ce urmeaza un tratament alopat pentru diabet (doar la recomandarea medicului dvs.) 

Marca: Secom

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: