Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura

Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura

Descriere: Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura ajuta la tratarea tulburarilor de dinamica sexuala si la imbunatatirea performantelor fizice si cresterea masei musculare.

38,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura

Descriere: Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura ajuta la tratarea tulburarilor de dinamica sexuala si la imbunatatirea performantelor fizice si cresterea masei musculare.

Utilizata de secole in tratarea tulburarilor de dinamica sexuala, planta de coltii babei a inceput a fi folosita in urma cercetarilor recente si pentru cresterea fortei si masei musculare la sportivi. 

-Actioneaza direct asupra hipofizei determinand cresterea sintezei si eliberarii hormonilor gonadotropi ce stimuleaza activitatea gonadele celor doua sexe: la barbati creste sinteza de testosteron, spermatogeneza si mobilitatea spermatozoizilor, iar la femei grabeste maturarea ovulului si creste libidoului. 

-Datorita efectului intens al testosteronului asupra musculaturii (favorizeaza metabolismul proteic anabolic), este de ajutor sportivilor pentru imbunatatirea performantelor fizice si cresterea masei musculare. 

-Produsul creste apetitul sexual si fertilitatea partenerilor, stimuleaza dezvoltarea musculaturii, imbunatateste performantele sexuale si sportive. administrare: 1 capsula x 3/zi, inainte de mese, pe o perioada de 2-3 luni. 

Prezentare: 60 capsule 

Producator: Medica 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa