Tribulus Terrestris Pro Natura

Descriere: Tribulus Terrestris, 60 capsule, Pro Natura -tratarea tulburarilor de dinamica sexuala -Utilizata de secole in tratarea tulburarilor de dinamica sexuala, planta de coltii babei a inceput a fi folosita in urma cercetarilor recente si pentru cresterea fortei si masei musculare la sportivi. 

-Actioneaza direct asupra hipofizei determinand cresterea sintezei si eliberarii hormonilor gonadotropi ce stimuleaza activitatea gonadele celor doua sexe: la barbati creste sinteza de testosteron, spermatogeneza si mobilitatea spermatozoizilor, iar la femei grabeste maturarea ovulului si creste libidoului. 

-Datorita efectului intens al testosteronului asupra musculaturii (favorizeaza metabolismul proteic anabolic), este de ajutor sportivilor pentru imbunatatirea performantelor fizice si cresterea masei musculare. 

-Produsul creste apetitul sexual si fertilitatea partenerilor, stimuleaza dezvoltarea musculaturii, imbunatateste performantele sexuale si sportive. administrare: 1 capsula x 3/zi, inainte de mese, pe o perioada de 2-3 luni. 

Prezentare: 60 capsule 

Producator: Medica 

Medica
Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.