Proherb, 60 capsule, Adams Vision

Proherb, 60 capsule, Adams Vision

Supliment alimentar Proherb Masculin Adams Vision 60 capsule pentru o viata sexuala echilibrata, destinat barbatilor care doresc o viata sexuala mai activa. Beneficii: -Creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor -Stimuleaza dorinta si performanta sexuala

100,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Proherb Masculin Adams Vision 60cps

Supliment alimentar Proherb Masculin Adams Vision 60 capsule pentru o viata sexuala echilibrata, destinat barbatilor care doresc o viata sexuala mai activa.

Beneficii:

-Creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor

-Stimuleaza dorinta si performanta sexuala Are ca efect erectii mult mai puternice si de durate mai lung

-Intarzie ejacularea

-Contribuie la marirea naturala a penisului

Formula ProHerb pentru barbati este un supliment nutritiv realizat din ingredienti naturali de origine vegetala, continand mai toate plantele recunoscute pentru efectul lor de stimulente sexuale 

Folosind formula noastra o sa obtii satisfactie si dorinta sexuala superioara, o sa sesizezi o crestere in perfomanta penisului, si o crestere de energie si de placere in timpul actului sexual. 

FORMULA UNICA !!! ProHerb are o formula unica cu o varietate de plante cunoscute pentru efectul lor de a inbunatatii performantele sexuale in mod sigur si eficient 

Aceasta formula este cea mai bine vanduta pe piata din Statele Unite datorita combinatiei testate stintific.

CALITATE SUPERIOARA: -Laboratoarele unde se produce formula ProHerb, folosesc standardele cele mai inalte pentru fabricare, si o selectare perfecta a ingredientilor care compun aceste pilule 

ProHerb, suplimentul nostru natural alcatuit din plante, este formula cu cele mai mari vanzari pe piata, fiind alegerea numarul 1 a multora care doresc o inbunatatire a vietii sexuale prin metode sigure si fara complicatii -Alatura-te sutelor de oameni multumiti de rezultatele aduse de ProHerb. 

Formula ProHerb este special conceputa din diferite plante medicinale, multe dintre ele folosite inca din antichitate, cunoscute drept stimulente sexuale 

Ce este de fapt ProHerb:

ProHerb este o compozitie naturala pentru cresterea potentei sexuale si folosirea lui are ca rezultate: 

-marirea dimensiunilor penisului 

-imbunatatirea performantelor sexuale 

-intarirea erectiilor 

De asemenea combate cu succes problemele erectile cauzate de stres si mareste cantitatea de sperma ejaculata. 

Cum functioneaza formula ProHerb? 

Plante, cunoscute in diferite culturi ca afrodisiace, completate cu alte ingrediente folosite in medicina moderna, au fost puse intr-o formula unica, care mareste tesuturile erectile, numite corpora cavernosa. 

Erectia apare atunci cand devi excitat iar corpul cavernos se umple cu sange 

ProHerb a fost in mod stiintific conceput ca sa destinda aceste spatii erectile pentru a putea primi cat mai mult sange, mult mai mult decat inainte... astfel dimensiunile penisului per ansamblu se vor mari. 

Are efecte benefice si asupra ejacularii precoce? 

Ejacularea precoce poate fi cauzata de mai multe lucuri. Insa cauza cea mai comuna este stresul 

ProHerb combate cu mare succes ejacularea prematura cauzata de stres sau anxietate. 

TOTUSI: -"Nu utilizati acest produs in cazul in care suferiti de una din urmatoarele probleme de sanatate: hipertensiune arteriala, boli cardiace, afectiuni tiroidiene, glaucom, diabet, dificultati de urinare din cauza hiperplaziei prostatei, sau daca va aflati sub medicatie cu inhibitori ai monoamino oxidazei (IMAO) (diferite medicamente antidepresive, probleme psihice si emotionale sau medicamente antiparkinsoniene) sau daca ati terminat medicatia cu IMAO de mai putin de doua saptamani. Daca nu sunteti sigur ca medicatia dvs. a continut IMAO consultati medicul inainte sa utilizati acest produs." 

Care este doza recomandata? 

Doza recomandata este doua capsule pe zi, luate cu apa, dupa masa, preferabil la acelasi ora 

Mentinerea acestei doze este cheia succesului pentru obtinerea rezultatelor dorite -Un flacon contine 60 de tablete, aceasta cantitate fiind de ajuns pentru o luna. 

Rezultatele sunt permanente?

Da, rezultatele obtinute sunt permanente. 

INGREDIENTE - PROHERB: -Acest produs contine un numar mare de afrodisiace naturale care sunt cunoscute de multa vreme pentru efectul lor de a creste dorinta si performanta sexuala. 

-VITAMINA B3 (Niacina): -Niacina (vitamina B3) este o vitamina esentiala pentru organismul uman, si poate fi gasita in multe tipuri de alimente -Organismul uman foloseste Niacina in mai mult de 50 de reactii chimice -Are rolul de a dilata capilarele facilitand circulatia mai abundeta a sangelui spre periferii 

-Niacina este componentul vital al coenzimelor care furnizeaza energie celulelor corpului uman -Aceasta vitamina importanta este necesara si pentru sinteza hormonilor care raspund de excitarea sexuala. 

-VITAMINA E (d-Alpha Tocopheryl Succinate): -Vitamina E protejeaza membranele celulelor corpului uman -Este cel mai puternic antioxidant, patrunde in membrana celulelor neutralizand radicalii liberi -Nu este distrus de procesele de antioxidare (ca vitamina C) si functioneaza in mod repetitiv -Vitamina E creaza o bariera impotriva impuritatilor din aer si protejeaza celulele de efecte distrugatoare -Este un antioxidant care poate ajuta la prevenirea cancerului, a problemelor de inima, a infarctului, reduce colesterolul si previne cheagurile de sange -Vitamina E creste imunitatea si incetineste procesul de inbatranire. 

-HAWTHORN (Crataegus pinnatifida) (fruct): -Hawthorn este bogat in bioflavonoide, care au efect de relaxare si de dilatare a vaselor sanguine, si este liderul remediilor pentru hipertensiune -Reduce efortul depus de inima pentru a mentine circulatia sanguina, si reduce stresul si presiunea sanguina asupra inimii -Substantele bioflavonoide fortifica vasele sanguine si maresc fluxul sanguin spre diferitele parti ale corpului. 

-HORNY GOAT (Epimedium sagittatum) (planta intreaga): -Este un afrodisiac recunoscut pentru cresterea libidoului atat la barbati cat si la femei, si pentru imbunatatirea functiilor erectile la barbati -Cunoscut si ca Epimedium, planta a fost mentionata deja in carti medicinale chinezesti antice -In zilele noastre, Horny Goat are un loc important in Medicina Traditionala Chineza si incepe sa castige popularitate si in restul lumii -De asemenea este cunoscut ca avand efect de testosteron, de stimulare a inervatiei sensitive si de refacere a dorintei sexuale -A fost dovedit ca stimuleaza glandele supra-renale si declanseaza marirea secretiei hormonale -Cercetarile efectuate au demonstrat ca aceasta planta mareste substantial cantitatea de sperma ejaculata si densitatea ei. 

-CATUABA (as Erythroxylum catuaba) (coaja): -Originar din Brazilia, Catuaba a fost folosit de a lungul istoriei medicinei naturiste drept un afrodisiac, actionand asupra sistemului nervos, fiind folosit cu succes impotriva impotentei sexuale, a nevrozitatii si a oboselii. 

-SAW PALMETTO (Serenoa repens) (fruct): -Saw Palmetto, descoperit de indienii Maya, numit de ei leacul iubirii, este utilizat in Statele Unite si in Europa pentru efectele terapeutice asupra prostatei si asupra tractului urinar -Este utilizat si pentru cresterea dorintei sexuale si pentru efectul stimulator in formarea tesuturilor organelor. 

-MUIRA PUAMA (Ptychopetalum olacoides) (radacina): -Una dintre cele mai recunoscute plante care sunt folosite pentru disfunctii erectile -Nativa in Brazilia, este folosita de foarte mult timp ca afrodisiac puternic si stimulator nervos din medicina populara din America de Sud.

 -GINKGO (Ginkgo biloba) (frunza): -Supranumit arborele tineretii vesnice, este folosita de peste 5000 de ani in medicina naturista chineza -Este recunoscuta ca un tonic cerebral care imbunatateste functionarea memoriei, datorita efectelor pozitive asupra sistemului vascular la nivel cerebral -Imbunatateste circulatia sangelui si mareste cantitatea de oxigen care ajunge la inima, la creier si la penis -In plus, se comporta ca un anti-oxidant, adica are efecte de anti-imbatranire -La barbati mareste fluxul arterial catre tesuturile erectile fara a schimba presiunea stimuland functiile sexuale si puterea erectiei. 

-CHINESE GINSENG (as Panax Ginseng) (radacina): -Cea mai cunoscuta planta medicinala din China, Panax Ginseng, sau radacina vietii, este folosita pentru efectele de revitalizare mentala si fizica -Aceste efecte anti-oboseala ajuta la refacerea energiei si la imbunatatirea starii de spirit -Ginseng combate pe toate planurile lipsa de vitalitate si da un plus de energie -Imbunatateste functia glandelor endocrine si sexuale -Utilizata pentru a combate impotenta fara cauza medicala si ejacularea prematura prin normalizarea presiunii sanguine. -Participand si la marirea performantelor atletice, Panax Ginseng intinereste si contribuie la longevitate -Stimuleaza de asemenea regenerarea celulelor nervoase. 

Proherb Masculin Adams Vision 60cps 

Marca: Adams Vision

6424842001010

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa