Fertilovit F THY, 30 capsule, Gonadosan

Fertilovit F THY, 30 capsule, Gonadosan

Prospect Fertilovit F THY Reprezinta vitaminele pentru fertilitate recomandate femeilor cu tiroidita autoimuna. Fertilovit F THY recomandat managementului dietei pentru femeile aflate in perioada preconceptionala cu afectuni la nivelul tiroidei.Fertilovit F THY a fost conceput pentru pacientii cu o fertilitate mai redusa si tiroidita autoimuna coexistenta. Pentru a demonstra cat de benefic esteFertilovit F THY au fost facutestudii la clinica FIV din Austria.Ce face Fertilovit F THY ? Fertilovit F THY se utilizeaza o data/zi. Este un aliment realizat pentru nevoile femeilor cu tiroidita autoimuna (exepmlu boala lui Hashimoto). Compozitia unica ajuta la pregatirea corpului femeii pentru sarcina si conceptie timpurie, oferind viitorului copil conditii optime de dezvoltare. Produsul nu ...

161,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Prospect Fertilovit F THY

Reprezinta vitaminele pentru fertilitate recomandate femeilor cu tiroidita autoimuna. Fertilovit F THY recomandat managementului dietei pentru femeile aflate in perioada preconceptionala cu afectuni la nivelul tiroidei. Fertilovit F THY a fost conceput pentru pacientii cu o fertilitate mai redusa si tiroidita autoimuna coexistenta. Pentru a demonstra cat de benefic este Fertilovit F THY au fost facute studii la clinica FIV din Austria. 

Ce face Fertilovit F THY ?

Fertilovit F THY se utilizeaza o data/zi. Este un aliment realizat pentru nevoile femeilor cu tiroidita autoimuna (exepmlu boala lui Hashimoto). Compozitia unica ajuta la pregatirea corpului femeii pentru sarcina si conceptie timpurie, oferind viitorului copil conditii optime de dezvoltare. 

Produsul nu contine iod Asigurarea ceremiei de seleniu - 100 μg seleniu . Seleniul poate reduce titrul de anticorpi autoimune in bolile tiroidiene si este asociat cu functia normala a tiroidei .Are un risc mare de deficienta - doza crescuta de vitamina D, vitamina B si zinc Hiperhomocisteinemia - 800 μg Acid folic in combinatie cu vitamina B6 si vitamina B12 Niveluri crescute de stres oxidativ - vitamina C,antioxidanti.

800 μg Acid folic in combinatie cu un complex de vitamine si minerale

100 pg seleniu

Compozitie patentata

Potrivit pentru vegetarieni

Fara gluten, lactoza si gelatina

Vitamina C cu eliberare prelungita

Indicatii Fertilovit F THY:

Pacienti cu boala tiroidiana autoimuna(cum ar fi boala lui :Hashimoto) si fertilitate scazuta . Dozare recomandata Fertilovit F THY este de o capsula / zi Se recomanda sa luati produsul cu aproximativ 3 luni inainte de conceptia planificata.Puteti incepe tratamentul cu Fertilovit F THY la orice ora preferati. A nu se depasi doza zilnica recomandata. ATENTIE : Hormonii tiroidieni nu trebuie luati in acelasi timp al zilei cu Fertilovit F THY , pentru ca fierul pe care il contine acesta poate lega hormoni,astfel reducandu-si activitatea. 

Contine 30 de comprimate, suficient pentru 1 luna de utilizare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: