PROFERTIL FEMEI, 56 CAPSULE, LENUS PHARMA

Profertil femei, 56 capsule, Lenus Pharma

Profertil femei aliment dietetic important pentru sanatatea fatului.Profertil femei este un aliment dietetic cu o mare valoare nutritionala, gandit special pentru femeile care doresc sa conceapa un copil. Profertil femei contine nutrienti esentiali si foarte speciali, acestia sunt recomandati in etapa premergatoare conceperii (pentru sanatatea copilului) pana la trimestrul unu de sarcina. Balanta hormonala feminina poate fi afectata de un numar foarte mare de factori si este un sistem extrem de complex .Efectele negative sunt cauzate de factori externi,precum: poluarea, zgomotul, stresul, factori socio-economici, drogurile sociale .Este de preferat o cura nutritiva care sa fie stocata in organismul viitoarelor mame. Atunci cand o femeie se pregateste pentru sarcina si ia acest su ...

156,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Profertil femei aliment dietetic important pentru sanatatea fatului.

Profertil femei este un aliment dietetic cu o mare valoare nutritionala, gandit special pentru femeile care doresc sa conceapa un copil. Profertil femei contine nutrienti esentiali si foarte speciali, acestia sunt recomandati in etapa premergatoare conceperii (pentru sanatatea copilului) pana la trimestrul unu de sarcina. Balanta hormonala feminina poate fi afectata de un numar foarte mare de factori si este un sistem extrem de complex . Efectele negative sunt cauzate de factori externi,precum: poluarea, zgomotul, stresul, factori socio-economici, drogurile sociale . Este de preferat o cura nutritiva care sa fie stocata in organismul viitoarelor mame. Atunci cand o femeie se pregateste pentru sarcina si ia acest supliment alimentar bogat in elemente nutritive, ea asigura aprovizionarea optima a organismului si in acelasi timp sustine sanatatea acestuia. In cazul acesta: Acidul Folic si Omega 3 nu trebuie sa lipseasca din dieta mai exact din momentul in care decizia de a avea un bebelus a fost luata. Daca ati indeplinit aceasta conditie exista toate sansele sa aveti o sarcina cat mai sanatoasa. 

Cum se poate evita aparitia infertilitatii?

Pentru conceperea unui copil modul de viata sanatos este esential. Iata cateva sfaturi de ce anume trebuie sa faceti si de ce trebuie sa va feriti daca vreti sa ramaneti insarcinata:

  • pentru a preveni dezechilibrele hormonale mentineti-va greutatea corporala in limite normale
  • evitati fumatul, consumul de alcool sau droguri
  • evitati expunerea la substante toxice
  • incercati sa aveti o alimentatie sanatoasa cu multe vitamine si minerale.
  • controlati-va nivelul stresului

Recomandarea specialistilor din intreaga lume - PROfertil female!

Compozitia suplimentului alimentar Profertil femei:

Seleniul, Vitamina E (actioneaza ca un antioxidant), Catechine din extract de ceai verde ,Glicirizina din extract de lemn dulce (actiune anti-inflamatorie), Diosgenina din extract de radacina de ignama salbatica ( Optimizarea profilului lipidic sangvin), Acid folic, Acizi grasi omega-3 (reduc demonstrabil riscul de preeclampsie).

Administrare Profertil femei:

Se ia o capsula moale si un comprimat cu lichid dupa sau in timpul masei. Comprimatul trebuie sa fie luat mereu impreuna cu capsula moale. Durata de administrare a suplimentului alimentar Profertil femei: produsul trebuie administrat inca din perioada in care se incearca conceperea copiluilui pana in a 3-a luna de sarcina. 

Prezentare: 28 de capsule moi, respectiv 28 de comprimate.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: