Myo Sun Plus, 30 plicuri, Sun Wave Pharma

Myo Sun Plus, 30 plicuri, Sun Wave Pharma

Myo Sun Plus este un suplimet alimentar pentru toate femeile infertile. Myo Sun Plus creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului, sustine functia ovariana si procesul de diviziune celulara.Rolul componentelor aflate in Myo Sun Plus:Mio-inozitolul este unul din cei nouaizomeri ai inozitolului, are un rol important in diferentirea siinmultirea celulelor.Mio-inozitol se gaseste in alimente, precum : leguminoase,nucifere,fructe.Mio-inozitolul asigura maturarea normalaa ovocituluiMio-inozitolul intervine in functionarea receptorilor insulinici. Studiilei arata ca aduce o imbunatatire a functieiovariana si induce ovulatia.Mio-inozitolul creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului.Quatrefolic este o forma care asigura biodisponibilitate si stabilitate mai mare incomparatie 

129,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Myo Sun Plus este un suplimet alimentar pentru toate femeile infertile

Myo Sun Plus creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului, sustine functia ovariana si procesul de diviziune celulara.

Rolul componentelor aflate in Myo Sun Plus:

Mio-inozitolul este unul din cei noua izomeri ai inozitolului, are un rol important in diferentirea si inmultirea celulelor. Mio-inozitol se gaseste in alimente, precum : leguminoase,nucifere,fructe. Mio-inozitolul asigura maturarea normala a ovocitului Mio-inozitolul intervine in functionarea receptorilor insulinici. Studiilei arata ca aduce o imbunatatire a functiei ovariana si induce ovulatia. Mio-inozitolul creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului. Quatrefolic este o forma care asigura biodisponibilitate si stabilitate mai mare in comparatie cu alte forme de folat, respectiv o sursa de folat biologic activ. Vitamina D3 are rolul de a procesa diviziunea celulara. Folatul are roulul de a contribui la : sinteza normala a aminoacizilor,eficienta functionare a hematopoiezei,functionarea normala a sistemului imunitar,procesul de diviziune celulara,metabolismul normal al homocisteinei,cresterea tesutului matern in timpul sarcinii. 

Mod de utilizare Myo Sun Plus:

Se administreaza pe cale orala luand cate un plic de 2x/ zi. Plicul suplimentului alimentar se dizolva in 250 ml apa. 

Compozitie Myo Sun Plus:

200mg de N-acetilcisteina

556 mcg (echivalent la 300 mcg folat Quatrefolic)

10 mcg de Vitamina D3

2 g de Mio-inozitol

Prin continutul sau in substante active,suplimentul alimentar Myo Sun Plus contribuie la:

sinteza normala a aminoacizilor

buna functionare a hematopoiezei

functionarea normala a sistemului imunitar

procesul de diviziune celulara

marirea tesutului matern in timpul sarcinii

metabolismul normal al homocisteinei

Prezentare: 30 plicuri

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.