Fertilovit F THY, 90 capsule, Gonadosan

Fertilovit F THY, 90 capsule, Gonadosan

Ce face Fertilovit F THY ?Fertilovit F THY se utilizeaza o data/zi. Este un aliment realizat pentru nevoile femeilor cu tiroidita autoimuna (exepmlu boala lui Hashimoto). Compozitia unica ajuta la pregatirea corpului femeii pentru sarcina si conceptie timpurie, oferind viitorului copil conditii optime de dezvoltare. Prospect Fertilovit F THYReprezinta vitaminele pentru fertilitate recomandate femeilor cu tiroidita autoimuna. Fertilovit F THY recomandat managementului dietei pentru femeile aflate in perioada preconceptionala cu afectuni la nivelul tiroidei.Fertilovit F THY a fost conceput pentru pacientii cu o fertilitate mai redusa si tiroidita autoimuna coexistenta. Pentru a demonstra cat de benefic esteFertilovit F THY au fost facutestudii la clinica FIV din Austria.Produsul nu ...
320,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Ce face Fertilovit F THY ?


Fertilovit F THY se utilizeaza o data/zi. Este un aliment realizat pentru nevoile femeilor cu tiroidita autoimuna (exepmlu boala lui Hashimoto). Compozitia unica ajuta la pregatirea corpului femeii pentru sarcina si conceptie timpurie, oferind viitorului copil conditii optime de dezvoltare.

Prospect Fertilovit F THY


Reprezinta vitaminele pentru fertilitate recomandate femeilor cu tiroidita autoimuna. Fertilovit F THY recomandat managementului dietei pentru femeile aflate in perioada preconceptionala cu afectuni la nivelul tiroidei. Fertilovit F THY a fost conceput pentru pacientii cu o fertilitate mai redusa si tiroidita autoimuna coexistenta. Pentru a demonstra cat de benefic este Fertilovit F THY au fost facute studii la clinica FIV din Austria.
Produsul nu contine iod Asigurarea ceremiei de seleniu - 100 μg seleniu . Seleniul poate reduce titrul de anticorpi autoimune in bolile tiroidiene si este asociat cu functia normala a tiroidei .Are un risc mare de deficienta - doza crescuta de vitamina D, vitamina B si zinc Hiperhomocisteinemia - 800 μg Acid folic in combinatie cu vitamina B6 si vitamina B12 Niveluri crescute de stres oxidativ - vitamina C,antioxidanti. 800 μg Acid folic in combinatie cu un complex de vitamine si minerale 100 pg seleniu Compozitie patentata Potrivit pentru vegetarieni Fara gluten, lactoza si gelatina Vitamina C cu eliberare prelungita Indicatii Fertilovit F THY:
Pacienti cu boala tiroidiana autoimuna(cum ar fi boala lui :Hashimoto) si fertilitate scazuta . Dozare recomandata Fertilovit F THY este de o capsula / zi Se recomanda sa luati produsul cu aproximativ 3 luni inainte de conceptia planificata.Puteti incepe tratamentul cu Fertilovit F THY la orice ora preferati. A nu se depasi doza zilnica recomandata. ATENTIE : Hormonii tiroidieni nu trebuie luati in acelasi timp al zilei cu Fertilovit F THY, pentru ca fierul pe care il contine acesta poate lega hormoni,astfel reducandu-si activitatea.
Contine 90 de comprimate, suficient pentru 3 luni de utilizare

Fisa tehnica

Gonadosan