Kit regenerare par cu produse Farmec

Produse pentru par si tratamente naturiste diverse pentru cresterea si regenerarea parului-Farmec. 

Kitul de tratament pentru regenerare par este un produs cosmetic-Gerovital,cu actiune:Ingrijire par, regenerare par,reprezinta aliatul perfect impotriva efectelor nocive ale razelor UV, poluantilor, colorarilor oxidative sau a tratamentelor agresive la temperaturi inalte la care parul tau este supus frecvent. 

Este un produs cosmetic pentru uz extern, atat pentru femei cat si pentru barbati. 

Format din 2 seruri de regenerare, kitul de tratament Gerovital are la baza o formula inovatoare cu un complex de vitamine B5, A si E, extracte vegetale si Keratina ce lupta eficient impotriva caderii excesive a parului, a deshidratarii, oxidarii si impiedica cu succes pierderea elasticitatii, uscarea scalpului si ingrasarea excesiva. 

In plus, principiile active furnizeaza cele necesare cresterii sanatoase a parului, dandu-i un aspect ingrijit si stralucitor. 

Beneficii: Principiile active din formulele concentrate ale celor doua seruri se combina si actioneaza sinergic pentru: imbunatatirea circulatiei la nivel capilar, normalizarea secretiei glandelor sebacee, prevenirea caderii parului, stimularea cresterii sanatoase a firului de par.

Recently added our store

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.