Farmec, Kit anticadere par Gerovital Plant,10 fiole

Kit anticadere par-fiole este un tratament cosmetic impotriva caderii excesive a parului,incorporeaza oligoelemente, aminoacizi si vitamine esentiale, fiolele actioneaza simultan pe mai multe planuri de la nivelul scalpului: imbunatatesc microcirculatia si metabolismul celular, stimuleaza biosinteza proteinelor, energizeaza activitatea celulara, regleaza activitatea seboreica, adresat atat femeilor cat si barbatilor. 

Caderea accentuata a parului este o problema cu care se confrunta aproape oricine la un moment dat in viata. Caderea parului la femei si barbati poate fi determinata de multe cauze: stres si alimentatie dezechilibrata, dereglari hormonale, factori genetici, inaintarea in varsta etc. Cu cat mai repede se iau masuri, cu atat mai bine. 

Mod de administrare:Se da tot serul in partea de jos a fiolei dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. 

Timp de 1-3 luni, o data la doua zile, se aplica continutul unei fiole cat mai la radacina. Se maseaza usor. Nu se clateste. Nu este necesara spalarea parului inainte de aplicarea fiolei. 

Se recomanda doua cure de tratament pe an. Intre cure se poate folosi Serul Anticadere dupa fiecare spalare. Mod de prezentare: 10 fiole x10ml 

Producator:Farmec-Gerovital Plant

Recently added our store

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.