Sampon Regenerant cu Keratina Tratament Expert, 125ml, Gerovital

Sampon Regenerant cu Keratina Tratament Expert, 125ml, Gerovital

Sampon Regenerant cu Keratina, 125ml, Gerovital - Produse Cosmetice Gerovital, vitamine si oligoelemente pentru par, sampon cu Keratina, combate si trateaza caderea parului. Produse cosmetice Gerovital,sampon regenerant pentru regenerarea si ingrijirea parului fragil, fin, devitalizat, contine vitamine si oligoelemente vitale pentru par. 

25,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Produse Cosmetice Gerovital, vitamine si oligoelemente pentru par, sampon cu Keratina, combate si trateaza caderea parului

Produse cosmetice Gerovital,sampon regenerant pentru regenerarea si ingrijirea parului fragil, fin, devitalizat, contine vitamine si oligoelemente vitale pentru par. 

Beneficii: Reda vitalitate parului obosit si combate caderea excesiva a parului. 

Avand in componenta sa ingrediente precum keratina hidrolizata, samponul regenerant Gerovital actioneaza direct asupra firului de par prin refacerea nivelului de keratina, o proteina ce asigura parului elasticitate si-l protejeaza de efectele distructive ale agentilor externi. 

Potrivit tuturor tipurilor de par, samponul actioneaza pe toata lungimea firului prin vitaminele si oligoelementele reunite in complexul bioactiv si prin extractele naturale din plante ce stau la baza retetei. Rolul principal in refacerea structurii firului de par il are keratina hidrolizata din compozitie, keratina fiind constituentul esential al firului de par. 

Mod de aplicare: 

Aplicati samponul masand usor pielea capului, pentru stimulare si tonifiere, aproximativ 1 minut, apoi se limpezeste bine. Se repeta, daca este necesar. O data pe saptamana suplimenteaza aportul de keratina aplicand Masca regeneranta din aceeasi gama. 

Prezentare: 125 ml 

Producator: Gerovital Plant

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: