Forcapil

Forcapil, 180 capsule, Arkopharma

Forcapil supliment alimentar ce ajuta la regenerarea unghiilor si a parului. Forcapil reprezinta solutia eficienta in cazul tuturor formelor de cadere a parului.

89,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Forcapil reprezinta solutia eficienta in cazul tuturor formelor de cadere a parului, supliment alimentar ce ajuta la regenerarea unghiilor si a parului.

Mod de utilizare:

Indicat pentru restabilirea stralucii si vitalitatii parului precum si pentru intarirea unghiilor.

Forcapil supliment nutritiv pentru par si unghii compus dintr-un complex de aminoacizi eficient in cazul tuturor formelor de cadere a parului, indiferent de cauze - deficit de vitamine, stres, regimuri alimentare dezechilibrate, oboseala, cantitate excesiva de sebum la nivelul pielii capului.

Ingredientele suplimentului Forcapil:

Vitamina B6, antiaglomerant - stearat de magneziu, Vitamina B5, Biotina, Vitamina D3, Vitamina B9, L-cistina, oxid de zinc, L-metionina, celuloza, capsula vegetala.

Mod de administrare:

pentru o perioada de 2-4 luni, cate 2 capsule pe zi, dimineata. 

Prezentare:

180 capsule

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.