Forcapil

Forcapil, 180 capsule, Arkopharma

Forcapil supliment alimentar ce ajuta la regenerarea unghiilor si a parului. Forcapil reprezinta solutia eficienta in cazul tuturor formelor de cadere a parului.

95,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Forcapil reprezinta solutia eficienta in cazul tuturor formelor de cadere a parului, supliment alimentar ce ajuta la regenerarea unghiilor si a parului.

Mod de utilizare:

Indicat pentru restabilirea stralucii si vitalitatii parului precum si pentru intarirea unghiilor.

Forcapil supliment nutritiv pentru par si unghii compus dintr-un complex de aminoacizi eficient in cazul tuturor formelor de cadere a parului, indiferent de cauze - deficit de vitamine, stres, regimuri alimentare dezechilibrate, oboseala, cantitate excesiva de sebum la nivelul pielii capului.

Ingredientele suplimentului Forcapil:

Vitamina B6, antiaglomerant - stearat de magneziu, Vitamina B5, Biotina, Vitamina D3, Vitamina B9, L-cistina, oxid de zinc, L-metionina, celuloza, capsula vegetala.

Mod de administrare:

pentru o perioada de 2-4 luni, cate 2 capsule pe zi, dimineata. 

Prezentare:

180 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.