Pudra de talc mentolata

Pudra de talc mentolata, 75g Mebra

Pudra mentolata Pudra de talc mentolata pentru maini si picioare, un produs dermatocosmetic care actioneaza impotriva transpiratiei si are proprietati antimicotice, evitand formarea micozelor si eczemelor la maini si picioare.

9,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Pudra de talc mentolata 5943079000265 Mebra la pret bun!

Pudra de talc mentolata pentru maini si picioare, un produs dermatocosmetic care actioneaza impotriva transpiratiei si are proprietati

antimicotice, evitand formarea micozelor si eczemelor la maini si picioare.

Precautii: 

A nu se utiliza pe pielea iritata sau descuamata.

Prezentare: 75 g (tub)

Mebra
5943079000265

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa