Pudra de talc fructata, 75 g, Mebra

Pudra de talc fructata, 75 g, Mebra

Pudra de talc fructata, 75 g, Mebra - cu  actiune antiiritanta, antipruriginoasa, aromatizata (miros de fructe). Se utilizeaza extern. Se pudreaza pe zonele iritabile ale corpului.

9,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Pudra de talc fructata 5943079000258 Mebra la pret bun!

Pudra de talc actiune antiiritanta, antipruriginoasa, aromatizata ( miros de fructe). Se utilizeaza extern. Se pudreaza pe zonele iritabile ale corpului. 

Ingrediente

Talc, Perfume, Magnesium carbonate, Paraffinum liquidum, Zinc oxide.

Prezentare: 75 g (tub)

Talcul este un mineral utilizat in farmacii si industria cosmetica ca pudra de talc. Talcul este format in principal prin hidratarea si carbonarea serpentinei, prin urmatoarea reactie; serpentina + dioxid de carbon = talc + magnezita + apa. Cu compozitie si formula chimica Mg3Si4O10(OH)2.

Un mineral care se gaseste in mod natural in intreaga lume. Talcul este un mineral metamorfic rezultat din metamorfismul mineralelor magnesiene, cum ar fi serpentina, piroxenul, amfibolul, olivina, in prezenta dioxidului de carbon si a apei.

Aceasta este cunoscuta sub denumirea de carbonație sau steatizare a talcului si produce o suită de roci cunoscute sub numele de carbonati de talc.

Mebra
5943079000258

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa