Deodorantul anti-perspirant spray Elmiplant.
Pret redus

Deodorant Spray 48h Antiperspirant cu Argila 100% Naturala Elmiplant

Efecte: protectie impotriva mirosurilor de transpiratie,  ingrijire naturala si delicata pentru pielea subratului,  parfum fructat dublat de o nota pe baza calda de vanilie, formula Vegana Friendly cu argila 100% naturala,  0 % Alcool, testat dermatologic pentru piele sensibila.

9,99 RON 10,99 RON - 1,00 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
2 8,70 RON Pana la 2,58 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Deodorant Spray 48h Antiperspirant cu Argila 100% Naturala Elmiplant

Deodorantul Spray Antiperspirant de la Elmiplant, cu Argila 100% Naturala. Ofera protectie impotriva mirosurilor si transpiratiei & ingrijire delicata pentru piele subratului .Fara urme albe. Protejeaza hainele de imbacsire. 48h Protectie impotriva mirosurilor si transpiratiei.

Formula Vegan Friendly cu argila 100% naturala

Deodorantele si antipersirantele spray de la Elmiplant ofera protectie impotriva mirosurilor de transpiratie. Produsele cosmetice Elmiplant, realizate prin 'Puterea Naturii' cu o tehnologie echilibrata cu Probiotice de Origine Naturala, ajuta la imbunatatirea sistemului natural de aparare a pielii si la neutralizarea bacteriilor responsabile pentru mirosul fetid de la subrat.

Efecte:

* protectie impotriva mirosurilor de transpiratie,

* ingrijire naturala si delicata pentru pielea subratului,

* parfum fructat dublat de o nota pe baza calda de vanilie,

* formula Vegana Friendly cu argila 100% naturala,

* 0 % Alcool,

* testat dermatologic pentru piele sensibila.

Prezentare:

Spray

Cantitate produs:

150 ml

Producator:

Elmiplant (Sarantis Franta)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.