Chlorofresh, 90 capsule, Secom

Chlorofresh, 90 capsule, Secom

Cumpara Chlorofresh, 90 capsule, Secom de la SamDistribution - ajuta la reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei, al urinei si al fecalelor. Chlorofresh Secom la cel mai bun pret! 

73,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Suplimentul Chlorofresh Secom ajuta la reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei, al urinei si al fecalelor.

Clorofila este un pigment care da plantelor culoarea verde. Plantele folosesc clorofila in procesul de fotosinteza, pentru captarea energiei solare, proces prin care sintetizeaza substante organice din compusi anorganici si elibereaza oxigen; este o substanta liposolubila.

Structura clorofilei este similara hemoglobinei, dar atomul central din clorofila este magneziu, nu fier. 

Clorofilina este un amestec de saruri derivate din clorofila, in care cuprul inlocuieste magneziul.

Beneficii Chlorofresh:

  • cicatrizarea ranilor deschise si reducerea mirosului acestora
  • reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei, urinei si al fecalelor la persoane cu alte disfunctii ale sistemului gastrointestinal
  • incetinirea dezvoltarii bacteriilor anaerobe
  • reducerea bacteriilor intestinale care produc trimetilamina
  • reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei si urinei, cauzat de cresterea concentratiei de trimetilamina
  • reducerea efectului mutagen, 
  • al unor substante toxice din fumul de tutun, carnea pregatita la temperaturi de peste 150°C , al aflatoxinei B1 din cereale si leguminoase mucegaite, cum ar fi porumb, arahide, soia, asociate cu un risc crescut de afectiuni hepatice
  • traversarea barierei hemato-encefalice, membranelor celulare si mitocondriale si reducerea radicalilor liberi de oxigen
  •  reducerea absorbtiei intestinale si stimularea eliminarii din organism a toxinelor: reducerea activitatii enzimelor fazei I si activarea enzimei quinon-reductaza a fazei II de detoxifiere hepatica.

Compozitie: Complex de clorofilina cupru-sodica din frunze de Dud alb.

Administrare: Adulti si copii de 12 ani si peste: cate 2 capsule de 1-2 ori/zi

Prezentare: 90 capsule

Secom
358008035501

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.