Tiroida, 60 capsule, Fares (M109)

Tiroida, 60 capsule, Fares (M109)

Supliment alimentar Tiroida FaresM109 contribuie la reducerea nivelului hormonilor tiroidieni si are o acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central.

24,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tiroida, 60 capsule, Fares (M109)

Supliment alimentar Tiroida Fares, contribuie la reducerea nivelului hormonilor tiroidieni si are o acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central.

Care sunt beneficiile Fares Tiroida M109?

  • Contribuie la reducerea nivelului de hormoni tiroidieni in cazul cresterii activitatii glandei tiroide.
  • Are efect calmant asupra sistemului nervos central si a inimii, ajutand la atenuarea ritmului cardiac.

Ingrediente pentru o capsulă:

  • melisa (Melissae herba) 82,5 mg
  • Extract de Lycopus virginicus standardizat în min. acid litospermic 0,5% 66 mg
  • mamă (Leonuri herba) 66 mg
  • salvie (Salviae herba) 66 mg
  • flori de lavandă (Lavandulae flos).

Cum de administreaza Fares Tiroida? 

  • Copii 10-16 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, intre mese.
  • Copii peste 16 ani și adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se poate administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau farmacistului.

Durata tratamentului: 4-6 luni. Tratamentul poate fi repetat după o pauză de o lună.

Contraindicații: Nerecomandat în hipotiroidie, copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina și alăptarea: Nu este recomandat femeilor însărcinate din cauza posibilelor efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Nu este recomandat mamelor care alapteaza din cauza faptului ca substantele active trec in laptele matern si ii pot modifica gustul.

Prezentare:60 capsule

Fares
5941141005309
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 capsule
Ultima actualizare:
22.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.