Thyrohelp

Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

Supliment alimentar Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma pentru buna funcționare a sistemului imunitar si a glandei tiroide și a sistemului imunitar.

54,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma (8424409939518)

Proprietăți si beneficii:

Ingredientele Thyrohelp sunt combinate optim astfel încât să ofere un aport semnificativ pentru organism, completând și sporind efectele lor benefice.

Până de curând, se credea că riscul de hipotiroidism și hipertiroidism este determinat în mare măsură de aportul alimentar de iod. Dar știința modernă recunoaște din ce în ce mai mulți factori care o afectează: vârsta, fumatul, predispoziția genetică, etnia, perturbatorii endocrini (de ex. BPA și alți xenoestrogeni), unele tratamente și medicamente noi (de exemplu, inhibitori ai punctelor de control imunitar) și altele.

Beneficiile Thyrohelp pentru sanatate:

  • Favorizează buna funcționare a glandei tiroide și a sistemului imunitar
  • Ingredientele sunt naturale și au un profil ridicat de siguranță
  • Include aminoacid L-tirozină, vitamina D, zinc, extract de turmeric, seleniu

Compozitie Thyrohelp ( 1 capsula)

  • L-tirozina (aminoacid proteinogen): 250 mg - Tirozina este utilizată de organism în combinație cu iod pentru a produce hormonii tiroidieni tiroxina (T4) și triiodotironina
  • Extract de turmeric (Curcuma longa, 95% curcumină): 75 mg - Recent s-a constatat că extractul standardizat de turmeric poate proteja glanda tiroidă de leziuni și, astfel, poate contribui la menținerea unor niveluri stabile de hormoni tiroidieni
  • Zinc (sulfat de zinc - 41,66 mg): 15 mg - Zincul mineral este strâns legat de funcția tiroidei în mai multe moduri. Când nivelurile de zinc din organism sunt scăzute, acesta oprește producția de THR și TSH , ceea ce duce la niveluri scăzute de T4 și T3.
  • Seleniu (selenit de sodiu): 100 mcg - Este bine cunoscut faptul că menținerea nivelurilor fiziologice normale de seleniu este cheia pentru buna funcționare a acestuia și prevenirea bolilor tiroidiene.
  • Vitamina D (colecalciferol): 10 mcg - Deficiența și deficitul de vitamina D sunt afecțiuni comune asociate cu bolile tiroidiene autoimune, cum ar fi boala Hashimoto și boala Bazeda. 

Formula Tyrohelp x30 capsule Naturpharma include aminoacidul L-tirozină, vitamina D, zinc, extract de turmeric, seleniu într-un raport adecvat pentru a se completa reciproc și a le crește proprietățile utile.

Doza recomandata:

Luați 1 capsulă de Thyrohelp  zilnic.

Prezentare: 30 capsule

8424409939518
Fisa tehnica
Beneficii:
sustine sanatatea glandei tiroide
Mod de prezentare:
30 capsule
Ultima actualizare:
05.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.