Tinctura Branca ursului Dacia Plant

Tinctura de Branca Ursului Dacia Plant, 50ml (fara alcool)

Tinctura de Branca Ursului Dacia Plant, 50ml (fara alcool) este un produs vitalizant, fertilizant si cu efect afrodisiac, sustine sanatatea sexuala si functia de reproducere.

12,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Cumpara Tinctura Branca ursului Dacia Plant la cel mai bun pret!

Tinctura de Branca Ursului Dacia Plant, 50ml (fara alcool) este un produs vitalizant, fertilizant si cu efect afrodisiac, sustine sanatatea sexuala si functia de reproducere.

Branca ursului este una dintre cele mai des utilizate plante pentru rezolvarea a numeroase probleme de sănătate. Utilizată corect, influențeză și stimulează în mod direct apetitul sexul, fiind un tonic de calitate natural.

Tinctura de Branca Ursului contribuie la

  • protejeaza spermatozoizii si sustine apetitul sexual.
  • sustine sanatatea sexuala si functia de reproducere,
  • ajuta la eliminarea disconfortului datorat menopauzei,
  • contribuie la o viata sexuala normala,

Mod de administrare

Uz intern: Adulti: câte 50-60 picaturi de 3 ori pe zi. Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau suc de fructe (un sfert de pahar), cu 30 de minute inaintea mesei.

Ingrediente

Branca-ursului (Heracleum sphondylium) - extract moale din radacini si seminte(30%); glicerina vegetala (70%).

Contraindicatii

Adenom de prostata, tumori benigne și maligne ale glandelor mamare si genitale, fotosensibilitate, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930321500

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.