Polygemma 18 colesterol si trigliceride

Polygemma 18 colesterol si trigliceride, 50 ml, Plant Extract

Polygemma 18 colesterol si trigliceride valori optime prin gemoterapie si protectie cardiovasculara. Produsul eficentizeaza eliminarea excesului de colesterol de la nivel biliar.

34,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Polygemma 18 - colesterol si trigliceride marite

Produsul eficentizeaza eliminarea excesului de colesterol de la nivel biliar.

Protejeaza vasele sanguine prin reglarea nivelului colesterolului si trigliceridelor.

Stresul infuenteaza negativ metabolismul lipidelor.

Hormonii de stres eliberati, adrenalina si cortizolul, vor determina o crestere a sintezei de colesterol din ficat.

Cei mai multi factori amintiti se pot influenta prin schimbarea stilului de viata.

Gemoterapia - o solutie blanda si eficienta pentru normalizarea valorilor colesterolului si trigliceridelor

In minunata lume a gemoterapiei, in care mugurii si mladitele tinere de plante produc vindecarea sau ameliorarea unor boli, gasim aliati de nadejde sub forma unor extracte care scad nivelul de colesterol si trigliceride.

Iata care sunt principalele extracte gemoterapice la care puteti apela:

Extractul de seva de Mesteacan reduce nivelul colesterolului, fiind cunoscut ca redutabil detoxifiant si mineralizant. Poate fi obtiunea la debutul cresterii valorilor colesterolului, putand preveni stadiile initiale ale aterosclerozei.

Extractul din muguri de Migdale este principalul gemoterapic recomandat pentru scaderea valorilor trigliceridelor.

Extractul din mladite de Maslin, care este cel mai bun remediu gemoterapic in hipertensiunea arteriala, cu efecte dovedite si in scaderea colesterolului si a trigliceridelor.

Extractul din mladite de Rozmarin, hepatoregenerator, detoxifiant la nivel hepatic si biliar, este utilizat cu succes in caz de hipercolesterolemie si hipertrigliceridemie.

Extractul din muguri de Artar este inamic al litiazei biliare, diabetului si ateriosclerozei primare. Acesta are efect asupra valorilor ridicate de colesterol.

Extractul din muguri de Frasin este un drenor metabolic important, cu actiune al nivel articular, renal si biliar, utilizandu-se si in hipercolesterolemie.

Puteti alege sa va faceti propria schema de gemoterapice (in functie de problematica medicala urmarita), sau puteti alege un preparat gemoterapic complex, Polygemma 18 - Colesterol, care reuneste componente cu efect dovedit in normalizarea valorilor colesterolului si trigliceridelor (Rozmarin, Maslin, Migdal). Se recomanda administrarea a 2 ml de doua ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese - in cure de 2-3 luni.

Vindecarea de aceasta boala a lumii moderne, depinde in mare masura de noi, iar gemoterapia este un devotat aliat al nostru pe acest drum.

Prezentare:

50 ml

Producator:

Plant Extract

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.