Tinctura de Brusture, Dacia Plant, 50 ml

Tinctura de Brusture, Dacia Plant, 50 ml

Tinctura de Brusture, Dacia Plant, 50 ml Descriere: Tinctura de Brusture, 50 ml, Dacia Plant Brusturele face parte din familia Asteraceae, fiind o planta inalta ce poate ajunge la 2m inaltime, cu frunze mari, cordiforme si flori mici, de culoare rosu-violet, grupate in capitule globulare. Actiuni: Intern: diuretic, depurativ, sudorific, tonic amar, antimicrobian, antifungic, hipoglicemiant, coleretic antitumoral, laxativ usor. Extern:antiseboreic, stimuleaza cresterea parului. Indicatii: Intern: Se utilizeaza ca adjuvant in: boli de piele (acnee, seboree, furunculoza, dermatite), infectii urinare (cistite), afectiuni hepato-biliare (colecistite, litiaza biliara), diabet zaharat de tip 2, in curele de detoxifiere. Extern: Se utilizeaza ca adjuvant in caz de seboree a fetei si a pielii capu

10,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Tinctura de Brusture, 50 ml, Dacia Plant

Brusture tinctura (ten, caderea parului) 

Descriere: Tinctura de Brusture, Dacia Plant 

Brusturele face parte din familia Asteraceae, fiind o planta inalta ce poate ajunge la 2m inaltime, cu frunze mari, cordiforme si flori mici, de culoare rosu-violet, grupate in capitule globulare. 

Actiuni: Intern: diuretic, depurativ, sudorific, tonic amar, antimicrobian, antifungic, hipoglicemiant, coleretic antitumoral, laxativ usor. Extern: antiseboreic, stimuleaza cresterea parului. 

Indicatii: Intern: Se utilizeaza ca adjuvant in: boli de piele (acnee, seboree, furunculoza, dermatite), infectii urinare (cistite), afectiuni hepato - biliare (colecistite, litiaza biliara), diabet zaharat de tip 2, in curele de detoxifiere. 

Extern: se utilizeaza ca adjuvant in caz de seboree a fetei si a pielii capului si pentru caderea parului. 

Administrare: Intern: se administreaza cate o lingurita cu tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. 

Extern: in caz de seboree a fetei se sterge fata cu un tampon imbibat in tinctura de brusture; 

in caz de seboree a pielii capului si cadere a parului se frectioneaza pielea capului cu tinctura, de 2-3 ori pe saptamana.

Contraindicatii: sarcina, alergie la brusture. 

Observatii: in cazul infectiilor urinare se recomanda asocierea cu tinctura de ienupar, pentru cresterea eficientei terapeutice. In cazul afectiunilor hepato-biliare se recomanda asocierea cu tinctura de anghinare pentru amplificarea efectelor terapeutice. In cazul diabetului zaharat de tip 2 se recomanda asocierea cu tinctura de afin. 

Prezentare; 50 ml

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.